Новини

“У нас сплетення”: Тимур Мірошниченко розповів про стосунки з колегами на проекті ” Твій день”

Голос “Євробачення” Тимур Мірошниченко, який також є ведучим проекту “Твій день” на 1+1, розповів про стосунки з колегами за програмою. За словами шоумена, він давно знайомий практично з кожним, а всім ведучим подобається перебувати в одному просторі.

Про це Тимур Мірошниченко розповів у ексклюзивному інтерв’ю УНІАН.

Володимира Рабчуна артист знає більше 10 років, з Русланою Писанкою він працював ще в 2007-2008 роках. Ірину Ванникову Мірошниченко знає ще з часів, коли вона була прес-секретарем Віктора Ющенка, а з Владом Ямою артист знайомий “вже сто років”.

“Ось такі у нас сплетення між собою. Тепер ми просто в одному просторі і бачимося значно частіше. І нам дуже просто, тому що ми знаємо один одного дуже добре і давно”, – розповів Тимур Мірошниченко.

Голос “Євробачення” також додав, що на проекті “Твій день” йому не довелося стикатися з чимось новим. За словами Мірошниченка, робота в програмі – цікава та чесна історія про те, що відбувається “тут і зараз”.

“Насправді мені шалено подобається, що тут я можу проявляти якраз всі свої здібності, які я придбав за час своєї роботи на телебаченні”, – додав артист.

“Твій день” є денним інфотейнмент-шоу, в якому глядачі разом з ведучими, гостями та експертами обговорюють головні події в невимушеному форматі.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.