Новини

Шопінг у Німеччині: як обрати та придбати німецькі товари українському покупцеві?*

Німецькі товари завжди були відомими своєю хорошою якістю та помірними цінами. Їх виробники намагаються задовольнити всі потреби місцевих жителів, адже здебільшого європейці цінують комфорт, хороші матеріали та простоту. Попри те, що німецькі товари експортуються в різні країни світу, придбати їх можна не лише в оффлайні. Сучасні інтернет-магазини дозволяють купити всі необхідні речі набагато швидше та зручніше. Для доставки замовлень з Німеччини можна скористатися послугами форвардингового сервісу NP Shopping, а на https://npshopping.com/ru/landings/de можна дізнатися про всі умови трохи детальніше.

Чому варто звернути увагу на товари німецького виробника?

Німеччина відома світові своїми комфортними та якісними автомобілями, проте це не єдине, що в них добре виходить. Виробники чудово розуміють, що покупець бажає придбати хорошу річ, яка зможе прослужити йому декілька років, навіть якщо доведеться заплатити дещо більше, ніж за дешевий китайський товар, який зможе дожити лише до першого прання. Саме тому, для виготовлення своєї продукції німецькі підприємства використовують матеріали високого рівня якості, а також звертають особливу увагу на технології, які застосовуються в ході створення виробів.

Окрім цього, Німеччина може запропонувати величезний асортимент найрізноманітніших виробів з різною ціною та характеристиками. Це стосується не лише одягу, а й електроніки, годинників та навіть косметики. Остання є особливо популярною.

Оскільки європейці дуже люблять економити, німецькі сайти часто пропонують своїм клієнтам різноманітні акції, спеціальні пропозиції, знижки та навіть розіграші. Потрібно уважно слідкувати за оновленнями, або ж просто підписуватися на новини, які розсилаються онлайн-магазинами електронною поштою.

Для того, аби придбати максимально якісний товар, необхідно обирати перевірені магазини та онлайн-платформи. Якщо ж ви бажаєте купити речі у німецькій філії Amazon чи Ebay, зверніть увагу на рейтинг продавця та відгуки інших користувачів. Ця інформація допоможе вам зробити правильний та швидкий вибір.

Не бійтеся ставити продавцям додаткові запитання та уточнювати деталі щодо вашого замовлення. Таким чином ви зможете дізнатися абсолютно всі характеристики бажаного товару.

Як здійснюється доставка товарів в Україну?

З цим питанням вам допоможе форвардинговий сервіс NP Shopping.

Спершу вам потрібно зареєструватися на сайті NP Shopping, або увійти у наявний особистий кабінет. Там ви можете обирати методи доставки (кур’єрська доставка, доставка у поштомат чи у відділення “Нової пошти”), а також відстежувати відправлення за допомогою трек-номеру. Після реєстрації ви отримаєте адресу складу партнерів Нової пошти Глобал у Німеччині.

Далі, ви можете перейти на потрібний сайт, обрати товар та приступити до оформлення замовлення. У полі “Адреса доставки” варто вказати адресу складу партнерів Нової пошти Глобал у Німеччині та оплатити замовлення.

Коли інтернет-магазин надішле замовлення за вказаною адресою, ви отримаєте електронний лист з її трек-номером. Зайдіть у свій особистий кабінет на сайті NP Shopping та додайте його, аби мати можливість відстежувати переміщення вашого товару.

Коли замовлення прийде на склад у Німеччині, його відправлять в Україну. Терміни доставки – від 8 робочих днів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.