Новини

На Львівщині судитимуть псевдопастора за підозрою в розбещенні та зґвалтуванні неповнолітніх дівчат

На Львівщині до суду скерували обвинувальний акт відносно 47-річного львів’янина — екскерівника одного з офіційно незареєстрованих молодіжних християнських товариств — за розбещення та зґвалтування неповнолітніх дівчат.

Про це повідомляє hromadske.ua.

Як нам вдалося з’ясувати з офіційних судових реєстрів, обвинуваченим є львів’янин Роман Московченко, який очолював офіційно не зареєстроване Молодіжно-християнське товариство “Діти Христа”.

Відносно Романа Московченка наразі відкрито 11 кримінальних проваджень, яке налічує 147 епізодів за фактом статевих злочинів скоєних з 2005 року щодо шести дівчат віком від 11 до 14 років.

За даними слідства, Московченко з 2003 по 2018 роки працював координатором зовнішніх зв’язків у навчально-виховному комплексі “Школа-гімназія святої Софії”. Від керівництва закладу він отримав дозвіл на проведення в приміщенні зібрань МХТ “Діти Христа”.

“Він приводив потерпілу в окреме складське приміщення на території храму, де вчиняв щодо малолітньої розпусні дії сексуального характеру, які виражались у тому, що він наказував потерпілій оголювати свої статеві органи та з метою задоволення своєї статевої пристрасті розглядав оголену малолітню потерпілу”, — йдеться в матеріалах справи.

За даними слідства, чоловік також ґвалтував неповнолітніх дівчат. Такі дії відбувались нібито під приводом покарання за погану поведінку дітей або як відшкодування за понесені витрати на них. Адже серед потерпілих були як діти з повних сімей, так і діти-сироти та позбавлені батьківської опіки.

За місцем проживання підозрюваного слідчі виявили й вилучили цифрові носії інформації з фото та відео. Вони, стверджує слідство, нібито вказують на вчинення підозрюваним дій сексуального характеру щодо неповнолітніх.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.