Новини

У парку «Жовтневий» вандали понищили вбиральню

У Чернівцях минулої ночі вандали зламали санвузли у вбиральні парку “Жовтневий”.

Про це molbuk.ua повідомили очевидці.

Тепер при вході до вбиральні висить оголошення: “У зв’язку з тим, що вандали поламали санвузли, туалет тимчасово не працює. Вибачте за незручності”.

У коментарі molbuk.ua директор парку Юрій Воронка підтвердив інформацію. Сказав, що дізналися про це вчора ввечері, 26 червня. А лагодитимуть вбиральню після свят, адже зараз у всіх вихідні.

“Ми виявили, що сталося, о 22-ій годині. У нас у вайбері є група, де ми спілкуємося з чернівчанами про проблеми, які є в парку. То це вони повідомили. Чесно кажучи, навіть не уявляємо, кому це було потрібно робити. Не розумію логіки. Найгірше, що зараз свята і особливо нічого не полагодиш, не хочеться людей з вихідного дня викликати. Тож ми ухвалили рішення – черговий двірник перекрив воду. А з вівторка будемо дивитися, що там можна зробити. Напевне, доведеться лагодити, тобто витрачати гроші, якщо там щось справді серйозне”, – сказав Юрій Воронка.

Відвідувачі парку зізнаються, що відсутність вбиральні є великою проблемою, особливо для родин із малими дітьми, і нарікають на вандалів.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.