Новини

Шукаю роботу: назвали вакансії з найвищими зарплатами

У червні на сайтах пошуку роботи активно почали з’являтися вакансії із пропозиціями заробітної плати від 75 тис. грн у місяць.

Спеціалістам обіцяють офіційне працевлаштування, житло та власний автомобіль на період роботи. Що входить в обов’язки та які вимоги висувають до кандидатів, пише gazeta.ua.

Директор з маркетингу

В команду потрібен спеціаліст з досвідом роботи на аналогічній посаді від трьох років, вищою освітою; з високим рівнем самоорганізації. Роботодавець пропонує 100 тис. грн зарплати, офіційне працевлаштування з соціальним пакетом, можливості для розвитку професійних і особистісних компетенцій.

Операційний директор

Американська торгова компанія шукає кандидатів з аналогічним досвідом роботи 5-10 років. Потрібна людина, яка здатна співпрацювати з різними організаційними культурами та відділами, може управляти декількома проєктами одночасно, вільно володіє англійською. Компанія пропонує 120 тис. грн заробітну плату, соцпакет.

Фінансовий директор

Також компанії потрібен фінансовий директор. Це людина з економічною освітою, досвідом роботи від 7 років, знанням місцевих податкових вимог і вимог до звітності. Пропонується заробітна плата у розмірі 160 тис. грн.

Директор виробництва

М’ясокомбінат шукає фахівця з досвідом роботи директором на м’ясному підприємстві від трьох років, навичками роботи з 1С, “Бітрікс”, знанням технологій забою, обвалювання, виробництва ковбасної продукції. Компанія пропонує офіційне працевлаштування та зарплату в межах 50 -100 тис. грн, житло.

Комерційний директор

Компанія, яка працює у сфері важкого машинобудування, шукає людину з управлінським досвідом роботи у виробничих, експортноорієнтованих компаніях від двох років, досвідом продажів в Україні, досвідом роботи на ринку США або Євросоюзу. Знання англійської мови не нижче Advanced. Обіцяють зарплату у розмірі 100 тис. грн.

Директор мережі магазинів

Потрібен фахівець з обов’язковим досвідом роботи в рітейлі від двох років, вмінням використовувати взаємозв’язок комерційного напряму, маркетингу, логістики та інших функцій для досягнення показників у продажах в командній роботі. Бажано мати власний автомобіль. Вартість палива компенсують. Обіцяють офіційне працевлаштування, підпорядкованість виконавчому директору, зарплату 75 -130 тис. грн.

IT-директор

Міжнародна фармацевтична компанія шукає спеціаліста з вищою профільною освітою, досвідом роботи на аналогічній посаді від трьох років, знанням сучасних IT-технологій та продуктів. Потрібне знання англійської на рівні, достатньому для участі в переговорах з іноземними колегами. Обіцяють заробітну плату від 100 тис. грн, офіційне оформлення, корпоративний автомобіль. Випробувальний термін – 6 місяців.

” ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.