Новини

«Схиляємо голови у тихій молитві»: у Чернівцях раптово померла авторитетна лікарка

У Чернівцях пішла з життя доцентка кафедри внутрішньої медицини БДМУ, лікар-нефролог Тетяна Безрук.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці вузу.

“Від імені ректорату, викладачів та студентів університету висловлюємо найщиріші слова співчуття чоловіку – Володимиру Володимировичу, доценту кафедри педіатрії, неонатології та перинатальної медицини, дітям – Ірині та Кирилу, всім рідним та близьким. Поділяємо Ваше горе, схиляємо голови у тихій молитві, підтримуємо Вас у годину скорботи”, – йдеться у дописі.

“У нашій пам’яті Тетяна Олександрівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, чудовим викладачем, надійним порадником, професіоналом своєї справи. Світла пам’ять!”, – повідомляють на сторінці університету.

Тетяна Безрук закінчила Чернівецький державний медичний інститут у 1995 році з відзнакою. З 1995 по 1997 рр. – лікар-інтерн обласної клінічної лікарні м. Чернівці; з 1998 по 2010 рр. лікар нефрологічного відділення обласної клінічної лікарні м. Чернівці. З 2000 по 2004 рр. – заочний аспірант кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб Буковинської державної медичної академії. Викладає на кафедрі з 2005 року. З 2005 по 2009 рр. працювала за сумісництвом асистентом кафедри внутрішньої медицини, фізіотерапії, ендокринології та інфекційних хвороб (кафедри внутрішньої медицини та ендокринології) Буковинського державного медичного університету. У 2005 року захистила дисертацію “Клініко-патогенетичне обґрунтування застосування ербісолу та пилку квіткового у хворих на хронічний пієлонефрит з супутніми захворюваннями гастродуоденальної і біліарної систем”.

Лікар вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю “Нефрологія” та лікар першої кваліфікаційної категорії за спеціальністю “Терапія”. З 2005 року проводила лікувально-консультативну роботу в нефрологічному відділенні обласної клінічної лікарні м. Чернівці.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.