Новини

Хто такий Сергій Бостан, який очолив департамент соціально-економічного розвитку у Чернівцях

Відтепер питаннями праці займатиметься департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування міської ради. Адже блок праці виключили зі структури департаменту праці та соціального захисту населення. Очолив його Сергій Бостан.

Хто такий Сергій Бостан та що задекларував у минулому році, пише molbuk.ua

У 2009 році Сергій Бостан здобув вищу освіту в ЧНУ за спеціальністю “міжнародні відносини”. У 2013 році отримав ступінь кандидата політичних наук. З 2021 року – радник міського голови.

Бостан задекларував квартиру у спільній власності площею 52,1 м кв. Дружина, Наталія Чесанова, яка є донькою депутата міськради від фракції “Команда Михайлішина” Анатолія Чесанова, володіє квартирою вартістю 706,8 тис грн та площею 117,8 м кв.

Сергій Бостан їздить на автівці марки Toyota RAV4 2008 року випуску за 350 тис грн. Торік він задекларував лише соціальну допомогу від міського центру зайнятості у сумі 96 тис грн. Натомість його дружина як підприємиця заробила 321,5 тис грн. Ще 88,7 тис грн вона отримала за місцем роботи у Чернівецькій територіальній організації партії “ЄС”.

” ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.