Новини

На водогоні «Дністер-Чернівці» знову стався прорив води: що відомо

У Чернівецькій області на водогоні “Дністер-Чернівці” стався черговий прорив. У водоканалі запевнили, що “ситуація контрольована” і найближчим часом відключень міста від водопостачання не буде.

Про це повідомили у прес-службі водоканалу.

На підприємстві зауважили, що на певних ділянках трубопроводу встановили додаткові крани, через які виходить повітря й полегшується запуск водогону.

“Їх використання вже вчора дало результати – незважаючи на критичну зношеність труби та надзвичайно тонкий в певних ділянках метал, нових великих проривів вдалось уникнути”, – повідомила прес-служба.

У водоканалі зауважили, що вчора наповнення водогону відбувалось “дуже обережно та повільно”.

“В результаті сьогодні, 23 червня, близько обіду, труба і мережа в цілому почали подавати в місто необхідний об’єм води”, – додали в прес-службі водоканалу.

“На жаль, під час під час заповнення водою водогону “Дністер-Чернівці” на “воздушці” відбулись нові прориви. Підприємство про них знає, вони не критичні та контрольовані”, – повідомили у прес-службі.

“Оцінивши загальні запаси води, які є в місті, та наявність ремонтних матеріалів, були прийнято рішення не зупиняти водогін, а посилено готуватись до планового ремонту діючої труби”, – повідомили у водоканалі.

” ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.