Новини

Автозапчастини з поліуретану служать втричі довше за гумові*

Перша С– єдина Сѓ Чернівцях компанія Р· виробництва поліуретанових РІРёСЂРѕР±С–РІ PolyBush уже кілька СЂРѕРєС–РІ поспіль виготовляє РЅР° власному виробництві С– продає автозапчастини Р· поліуретану, СЏРєС– вирізняються своєю міцністю, зносостійкістю С– РІРёСЃРѕРєРѕСЋ якістю. РџСЂРѕ РѕСЃРЅРѕРІРЅС– переваги поліуретанових деталей та особливості виробництва розповідає технік-конструктор РўРњ “PolyBush” Олександр.

– РЇРєС– РІРёСЂРѕР±Рё РїСЂРѕРїРѕРЅСѓС” компанія PolyBush?

– Наша компанія виготовляє автозапчастини С– Р±СѓРґСЊ-СЏРєС– РІРёСЂРѕР±Рё Р· поліуретану РїС–Рґ однойменним брендом PolyBush РЅР° власних виробничих потужностях.
РњРё пропонуємо РІРёСЃРѕРєРѕСЏРєС–СЃРЅС– поліуретанові втулки стабілізаторів С– сайлентблоки для легкових С– вантажних автомобілів закордонних марок С– моделей та вітчизняних (жигулів, газонів, газелей, автобусів “Богдан”), Р° також спецтехніки. Це можуть бути запчастини РґРѕ авто, СЂС–Р·РЅС– спецвироби для сільгосптехніки, гірничо-РґРѕР±СѓРІРЅРѕС— промисловості, для транспортних ліній, РґСЂС–Р±РЅС– С– масивні деталі. Наприклад, РЅР° комбайни РјРё виготовляги СЂС–Р·РЅС– шківи РїС–Рґ замовлення вагою РґРѕ 10, 15, 20 РєРі.

Також наші кваліфіковані спеціалісти можуть виконати будь-які роботи з виробництва або реставрації запчастин і деталей, які повинні витримувати великі динамічні навантаження, агресивні умови експлуатації, знос і тертя.

Усі втулки і сайлентблоки виготовляються з трикомпонентної поліуретанової системи виробництва Англії, яка була спеціально розроблена для того, щоб кінцевий продукт зміг витримувати великі динамічні навантаження, агресивні умови експлуатації, зношування і тертя.

– Що таке трикомпонентна поліуретанова система?

– Поліуретан – це цілий клас матеріалів Р· СЂС–Р·РЅРёРјРё характеристиками С– властивостями. Р’С–РЅ може використовуватися РІ СЂС–Р·РЅРёС… напрямках С– сферах нашого життя, Сѓ СЃРІРѕС—С… СЂС–Р·РЅРёС… формах, кількостях С– сполученнях. РћРґРЅС– поліуретани дуже еластичні, але РЅРµ міцні, інші, навпаки, треті взагалі Сѓ вигляді РїС–РЅРё. Тобто поліуретани спеціально розробляються для конкретних сфер застосування. Багато РІРёСЂРѕР±РЅРёРєС–РІ використовують дешеві поліуретанові системи, Р° також більш прості Сѓ переробці, щоби РЅРµ “морочитися” Р·С– складною технологією виробництва.

Завдяки трьом компонентам, які входять до складу нашого поліуретану, ми можемо регулювати жорсткість матеріалу по твердості від 45 до 95 одиниць Шора. Ці три компоненти при правильній пропорції і правильному змішуванні видають в результаті матеріал, який може бути або м’яким, або твердим. А це свідчить, що матеріал непростий, оскільки дешеві матеріали можуть бути тільки в одній твердості. І двокомпонентна система, і навіть однокомпонентна, якщо їх просто запекти, потрібної твердості не дадуть.

– РЈ чому переваги поліуретану, РїРѕСЂС–РІРЅСЏРЅРѕ Р· РіСѓРјРѕСЋ?

– РњРё досить часто стикаємося Р· тим, що доводиться переконувати клієнтів, чому саме наш поліуретан СЏРєС–СЃРЅРёР№, оскільки РЅР° СЂРёРЅРєСѓ зараз С” дуже багато РІРёСЂРѕР±С–РІ Р· інших поліуретанів, СЏРєС– РЅРµ призначені для виготовлення автозапчастин. Р’РѕРЅРё тверді, “РґСѓР±РѕРІС–”, кришаться. Р† клієнти, коли чують поліуретан, думають, що наш матеріал такий самий. РўРѕРјСѓ РјРё пояснюємо, що це РґРѕСЂРѕРіРёР№ матеріал, СЏРєРёР№ використовується саме РІ цьому напрямку, Р° РЅРµ РІ інших. РџРѕСЂС–РІРЅСЏРЅРѕ Р· РіСѓРјРѕРІРёРјРё запчастинами, наші РІРёСЂРѕР±Рё РЅРµ дорожчі РІ ціновому діапазоні, РІРѕРЅРё коштують так само. Але завдяки С—Рј клієнт потім економить РЅР° сервісі, Р№РѕРіРѕ автомобіль РЅРµ простоює РІ ремонтах.

Крім того, наш поліуретан стійкий до стирання, впливу хімічних речовин, розчинників, зносостійкий, бензомаслостійкий, порівняно з гумою. Але найважливіше, що поліуретанові деталі можуть служити вдічі-втричі довше, порівняно з гумовими деталями при тій самій роботі і навантаженнях.

-Які особливості і переваги виробництва компанії PolyBush ?

– Це РЅРѕРІРµ виробництво, побудоване Р· нуля, Р· найновішим устаткуванням, що працює Р·Р° новітніми технологіями.
Наші запчастини ТМ PolyBush виготовляються з урахуванням технічних умов запчастини і матеріалу. Втулки і сайлентблоки не поступаються за якістю багатьом європейським брендам виробників запчастин. Виробничі лінії нашої компанії побудовані на рівні європейських стандартів і норм.
Наша перевага в тому, що ми маємо на складі більше 3000 найменувань різних позицій готової продукції, завдяки чому можемо працювати з оптово-дилерськими клієнтами. Отримавши замовлення, із того, що є в наявності, ми можемо відвантажити його у той самий день. Якщо замовляють позицію, якої ми ще не виробляли взагалі, потрібен певний час, щоб виготовили прес-форми, потім виготовлення самого виробу може зайняти від місяця до трьох, залежно від складності і терміновості.

Ще одна наша перевага – ми беремося за одиничні випадки, тоді як великим виробникам під замовлення потрібні великі партії або велика кількість, якщо навіть це ті самі гумові запчастини до авто. Щоправда, доведеться дорожче заплатити за виготовлення прес-форми, але сам виріб буде дешевше, ніж би людина міняла повністю обладнання чи якусь одиницю.

-Як ви гарантуєте якість своїх виробів?

– РњРё видаємо товарний чек, С– Р·Р° РЅРёРј знаємо, коли була продана запчастина. Р—РіС–РґРЅРѕ Р· цим чеком надаємо гарантії РЅР° 20 000 РєРј РїСЂРѕР±С–РіСѓ або РїС–РІ СЂРѕРєСѓ експлуатації, починаючи Р· моменту продажу товару. Якщо говорити РїСЂРѕ ті самі автозапчастини, то РІРёСЂРѕР±РЅРёРєРё РіСѓРјРѕРІРёС… РІРёСЂРѕР±С–РІ РЅРµ надають гарантії РЅР° СЃРІРѕС— товари. РњРё Р¶ повністю повертаємо клієнту пошкоджену запчастину, якщо РІРѕРЅР° була пошкоджена протягом цього періоду.

– Якщо РєРѕРіРѕСЃСЊ зацікавила ваша продукція, СЏРє РІС–РЅ може вас знайти, зв’язатися Р· вами, замовити, що Р№РѕРјСѓ треба?

-Біля виробництва є фірмовий оптово-роздрібний магазин. Також ми продаємо через наш інтернет-магазин поліуретанових запчастин https://polybush.com.ua/ і Новою Поштою відправляємо у будь-які регіони України і навіть за кордон.

Дізнатися більше можна на нашому сайті https://polybush.com.ua/ або за телефонами: +38 (050) 570-32-02, +38 (096) 280-70-79
E-mail: info@polybush.com.ua
Слідкуйте за нами у фейсбуці https://facebook.com/polybush.com.ua/ та інстаграмі https://instagram.com/polybush.com.ua/

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.