Новини

Кімнатну квітку з 9 листочками продали на аукціоні за понад 19 тисяч доларів

На аукціоні в Новій Зеландії за рекордні більш ніж 19 000 доларів продали кімнатну квітку з дев’ятьма листочками.

Цінним лотом стала “дуже рідкісна” рафідофора тетрасперма (Rhaphidophora Tetrasperma) біло-строкатого забарвлення, повідомляє CNN.

Представниця торгової платформи Trade Me Міллі Сильвестр стверджує, що ця рослина стала “найдорожчою кімнатною рослиною, коли-небудь проданою” на їхньому сайті.

“Після запеклої війни торгів в останні хвилини аукціону ця рідкісна рослина набрала понад 102 000 переглядів і більш як 1 600 разів була додана у списки спостереження, що свідчить про те, наскільки новозеландці обожнюють кімнатні рослини”, – розповіла Сильвестр.

За її словами, за останні кілька років кімнатні рослини стали трендом в Новій Зеландії та все більше жителів бажають їх купувати.

Фінальна ставка за рафідофору склала 27 100 новозеландських доларів (близько 19 380 доларів США). Загалом було зроблено 248 ставок.

“У цієї рослини вісім листків, а дев’ятий вже ось-ось розпуститься. Кожен лист має відмінну строкатість, як і стебло, добре вкорінене в 14-сантиметровому горщику”, – йдеться в описі лота.

Наприкінці минулого року цей же продавець виставив на Trade Me монстеру, зрештою продану за 6 551 новозеландський долар (близько 4 680 доларів США). При цьому 1 000 вторгованих новозеландських доларів він пообіцяв віддати на благодійність.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.