Новини

“Чернівці моє місце сили”: буковинка Гросу розповіла, чому два роки не подорожувала

Під час пісенного шоу “Українська пісня року” популярна співачка Аліна Гросу виконає свою першу україномовну пісню “Рушничок”.

За лаштунками концерту артистка розповіла, як ставиться до подорожей під час карантину і який відпочинок вибирає для себе, пише molbuk.ua

“Якщо чесно, за період пандемії я ні разу не була за кордоном. Я трохи сумую за далеким подорожам, проте розумію, що все це можна знайти і в Україні – і гори, і море. Тому, я вважаю, що знайти класне місце для відпочинку можна нікуди не вилітаючи, – поділилася зірка на знімальному майданчику каналу “Україна”. – Звичайно, якщо посеред зими захочеться спеки – треба летіти, але у мене на першому місці стоїть робота, тому поки це можливо в межах карантину, я працюю”, – сказала Аліна Гросу.

Зірка розповіла, які місця для відпочинку вибирає вона і чому саме так.

“Я дуже люблю Львів – це нереальна атмосфера! Про Чернівцях навіть говорити не буду – це моє місто, я його просто обожнюю! Напевно, це єдине місце, яке я знаю в Україні краще за інших, навіть не дивлячись на те, що росла я в Києві – з семи років тут живу. У Києві, до речі, люблю Маріїнський парк – для мене це досить значиме місце, адже там відбулося моє перше в житті побачення і так приємно згадувати, як ми каталися там на роликах. Також люблю Одесу, Запоріжжя, Карпати ! Це нереально – я люблю всю Україну, головне – подорожувати з класною компанією! ” – зазначила артистка.

Але саме Київ і Чернівці Аліна Гросу могла б назвати своїми “місцями сили”.

“Для мене це місце там, де сім’я – рідна кров. Коли бачиш сім’ю, відчуваєш їх підтримку і у тебе з’являються сили робити щось нове, йти далі і підкорювати нові вершини”, – розповіла GROSU за лаштунками концерту “Українська пісня року” .

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.