Новини

Перекинулось авто: що відомо про трагічну ДТП на Буковині, в якій загинув поліцейський

39-річний капітан поліції з Буковини Віталій Балан помер у лікарні після дорожньо-транспортної пригоди у селі Розтоки Вижницького району, яка сталася 10 червня.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Повідомлення про ДТП до правоохоронців надійшло ввечері у четвер. Тоді, за повідомленням поліції, внаслідок ДТП постраждали двоє людей, яких медики одразу ж госпіталізували.

“Медики доставили до лікарні двох учасників ДТП – чоловіків, віком приблизно 38-40 років. У одного з них лікарі діагностували відкриту черепно-мозкову травму, огляд іншого потерпілого ще триває”, – повідомили у поліції 10 червня.

Одним із постраждалих у цій автопригоді був Віталій Балан – 39-річний інспектор з контролю за обігом зброї Вижницького районного відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області. Внаслідок отриманих у ДТП травм він помер у лікарні. Про це повідомив кореспонденту molbuk.ua речник ГУНП в Чернівецькій області Роман Митківський.

За інформацією прес-служби, Балан почав свій шлях в органах внутрішніх справ ще у 2004 році.

“Він був щирою, веселою, відповідальною людиною і гідним правоохоронцем. Віталій мав неабияку повагу серед колег та жителів Вижниччини та Путильщини, його знали як справжнього офіцера та порядну людину. Без люблячого сина, чоловіка та батька двох діток залишились рідні поліцейського”, – повідомили у прес-службі ГУНП.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.