Новини

“Тіла, розкидані, як сміття, і повний безлад”: у Мережі показали жах у моргу в Харкові

У Харкові жителі скаржаться на те, як у Харківському обласному бюро судово-медичної експертизи поводяться з тілами померлих. Вони лежать абияк, іноді просто на підлозі, а у закладі панує антисанітарія і безлад.

Кадри з моргу виклали у місцевому телеграм-каналі Х* Харків.

“Ті жахи, які відбуваються в Харківському обласному бюро судово-медичної експертизи, складно уявити в нашому 21 столітті, що таке взагалі можливо: трупи валяються як сміття, повна антисанітарна обстановка приміщень тут просто як даність сприймається, і це ковідні хворі, СНІДом, гепатитом, зауважте в центрі Харкова на Дмитрівській”, – підписали відео автори.

Слід зазначити, що 2 квітня цього року у Харкові відбулося заслуховування звіту очільника КЗ ОЗ “Харківське обласне бюро судово-медичної експертизи” Юрія Кравченка за 2016-2021 роки роботи. Про це повідомляє Depo.Харків.

Під час обговорення звіту очільника КЗ ОЗ “Харківське обласне бюро судово-медичної експертизи” працівники зазначали, що колектив працює в аварійних приміщеннях, у бюро дефіцит кадрів, отримують мінімалку, але при цьому за свій рахунок купують розхідні матеріали.

Фото не рекомендується переглядати дітям і людям із чутливою психікою

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.