Новини

У Чернівцях тепловики прихистили кота: тепер він сповіщатиме про події на підприємстві

Відтепер про найважливіші новини на МКП “Чернівцітеплокомуненерго” “сповіщатиме” кіт на ім’я Мирон Павлович, якого працівники підприємства колись прихистили та врятували.

Про це йдеться на Facebook-сторінці МКП “Чернівцітеплокомуненерго”, пише molbuk.ua

У дописі від “імені” кота розповідається історія порятунку тварини.

“Мені було всього кілька днів, коли восени я опинився викинутим на вулицю. Там було холодно і страшно. Я боявся, що моє життя буде недовгим… Але добрі люди підібрали мене, відігріли і поселили в місці, де щось постійно горіло та шуміло. Пізніше я дізнався, що це була котельня, а врятували мене її працівники”, – йдеться у розповіді.

Пізніше тваринку поранили, проте її вдалося врятувати.

“Наступної весни через перше кохання в мене сталася трагедія: коли я йшов гуляти до своєї подружки, хтось вистрілив в мене і пошкодив хребет. Я ледве доповз до школи поруч з новим домом, і там вже просто лежав. На щастя, мене побачили волонтери, за що я їм досі щиро вдячний. Коли у фейсбуці оголосили збір коштів мені на операцію, мої названі батьки з Чернівцітеплокомуненерго побачили той пост та забрали мене з лікарні. До речі, дякую пану Валерію з клініки на Сторожинецькій, він ветеринар від Бога”, – “розповідає” кіт.

Тепер Мирон Павлович – повноцінний працівник “Теплокомуненерго”.

“Я повернувся до своїх кабінетів і почав ще більше цінувати моїх співмешканців. Щоб якось віддячити, я часто підказую їм, де знайти потрібний документ, та рятую їх від нервових зривів. А ще постійно просто віддаю їм тепло, як вони колись давали його мені маленькому. Мені доручили сповіщати про все важливе, що відбувається на Чернівцітеплокомуненерго. Із задоволенням це робитиму, адже точно знаю, що ви також повинні відчувати турботу й тепло!” – йдеться у дописі.

Схожа практика, коли тварини мешкають у комунальних установах і навіть “долучаються” до роботи, не нова.

До прикладу, з 2020-го року у Львівській міській раді живе кіт на ім’я Левчик. Його у вересні минулого року виявив у своєму кабінеті мер Львова Андрій Садовий. Наступного дня міський голова повідомив, що тепер це буде головний кіт ратуші, і попросив містян запропонувати ім’я для нового улюбленця.

Згодом котика назвали Левчиком. За кілька днів у Левчика з’явився блог в Instagram, який відразу почав збирати тисячі підписників.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.