Новини

У міськраді Чернівців пояснили, чому не розпочали анонсований капремонт вулиці Рівненської

Капітальний ремонт на вулиці Рівненській, який мали розпочати 7 червня, найімовірніше почнуть робити з 17 червня.

Про це на брифінгу розповів начальник департаменту ЖКГ Григорій Прохоренко.

“Ми знайшли певну суму, щоби розпочати капітальний ремонт вулиці Рівненської. На сьогодні ліміт фінасування складає 5 мільйонів гривень. Маємо ще до кінця року знайти додаткове фінансування, щоби закінчити вулицюї повністю”, – зазначив Григорій Прохоренко.

Згідно з договором, термін виконання робіт на вулиці Рівненській до 1 серпня. Але підрядник не встигне ці роботи завершити вчасно, тому термін буде продовжено.

“Поки що відбуваються підготовчі роботи. Підрядник має встановити схему об’їзду, погодити її з поліцією. Наразі ми знаходимося на етапі отримання дозволу на початок капітальних будівельних робіт. Документи ми подали вчора, 7 червня. Термін отримання дозволу 10 днів. Тому роботи, найімовірніше, розпочнуться 17 червня”, – сказав Григорій Прохоренко.

Під час проведення капітального ремонту вулиця Рівненська буде повністю перекрита.

Що відомо

Тендер на ремонт вулиці Рівненської відбувся у 2020 році. Його виграла компанія “Євродор”, яка вже ремонтувала у Чернівцях проспект Незалежності та вулицю Кармелюка.

На вулиці Рівненській зроблять 560 дорожнього полотна — від пологового будинку №2 до вулиці Сторожинецької. Зроблять три смуги для руху транспорту. Облаштують пішохідні та велодоріжки. Також відбудеться заміна освітлення, заміна каналізаційних і водопровідних мереж. Загальна сума капітального ремонту складає 45 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у Чернівцях через підготовку до проведення ремонту перекривали рух транспорту на вулиці Рівненській.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.