Новини

Як створювався і розвивався «Квант Сервіс» у Чернівцях, або Уся правда про круту команду, яка ремонтує нашу техніку!*

Про “Квант Сервіс” у Чернівцях, мабуть, чув кожен, хто стикався із поломками цифрової техніки. Популярність і авторитет “Квант Сервісу” зумовлений не лише якісно виконаною роботою, а й уважним ставленням до кожного клієнта. Цей авторизований сервісний центр спеціалізується на якісній діагностиці та надійному і при тому ж швидкому ремонті комп’ютерної і цифрової техніки будь-якої складності. Ми поцікавилися, якою ж ідеєю керувалися власники, створюючи “Квант Сервіс”, якого професійного рівня досягли інженери за усі роки роботи та із якими труднощами доводилося стикатися. Досвід цієї команди і справді вражає, а плани на майбутнє захоплюють!

Як виникла ідея створити сервісний центр

– Ідея створити крутий сервісний центр зріла дуже довго, однак спочатку не було поштовху, який дав би зрозуміти, що прийшов час відкривати власну справу, – ділиться власник “Квант Сервісу” Олег ПАЛАГНЮК. – Та кілька років тому наш товариш, який саме був попереднім власником сервісного центру, повідомив, що переїжджає за кордон і хоче продати його людям, які захочуть розвивати цей бізнес, не шкодуватимуть вкладати в нього ні кошти, ні час. І саме тоді ми з дружиною зрозуміли, що це є той поштовх, якого нам бракувало. І ми спробували!

Скільки довелося вкласти сил у розвиток “Квант Сервісу”

– Виміряти кількість вкладених сил просто неможливо. Ми інвестували максимум зусиль, і зрозуміли, що бізнес – це зовсім непросто. Тут потрібно віддавати себе роботі, бути постійно в ній з головою і добре обдумувати кожен крок, щоб удосконалити справу, – пояснює Олег ПАЛАГНЮК. – Тут допомагало й переконання, що це і справа мого життя. Скажу відверто, що техніка – це моє! Тому працювати із нею мені в задоволення. Навіть тоді, коли виникають труднощі.

Від чого залежить успіх “Квант Сервісу”

– Думаю, що наш успіх залежить від колективу. Від того, наскільки кожен із команди любить свою роботу, віддається їй і отримує від неї задоволення. Не менш важливою складовою успіху є і любов до наших клієнтів, розуміння їхніх проблем та бажання завжди бути на крок вище.

Дійсно, крута команда збирає довкола себе лише справжніх професіоналів. Головне мати амбіції і хотіти працювати задля спільної мети. І ремонт цифрової техніки, як показує досвід “Квант Сервісу” – не тільки чоловіча робота. Власниця “Квант Сервісу” Лілія ПАЛАГНЮК вже й не уявляє себе поза сервісним центром. Ми поцікавилися, чому ж вона вирішила займатися такою нежіночою справою і чи не важко їй працювати у чоловічому колективі.

– Я, як і кожна жінка, підтримала свого чоловіка. Чесно, я зовсім не розуміла, куди іду. Ремонт цифрової техніки для мене був незнайомою темою, але спробувати себе тут не боялася. Працювати у чоловічому колективі, звісно, трохи специфічно, але тим не менш дуже цікаво. Такої компанії я не боялася, адже із хлопцями завжди знаходила спільну мову. Тут я почуваю себе на своєму місці, – щиро говорить пані Ліля ПАЛАГНЮК.

Як інженерам “Квант Сервісу” вдалося досягти до такого професійного рівня?

– Перш за все, ми не шкодували часу, бо усе, як відомо, починається із малого. Кожного дня набуваєш стаж роботи, знайомишся із новими деталями, брендами, видами техніки. А вона, як відомо, розвивається, і ми намагаємося розвиватися разом із нею, – говорить інженер “Квант Сервісу” Андріян.

– Це дуже великий труд. Мова йде не про зроблені помилки, а про бажання розібратися із причинами поломки. Не менш важливим у професійному зростанні є і спілкування з колегами на форумах, переймання досвіду, усвідомлення чужих помилок і відповідно розуміння, як їх не зробити. Так і відбувається особистісний розвиток, – каже інженер “Квант Сервісу” Дмитро.

Скільки довелося зробити помилок, щоб стати професіоналом?

– Помилки трапляються у кожного, однак чим більше ти над ними працюєш, чим більше маєш практики – тим менше їх допускаєш. З роками помилок стає все менше, і серед проробленої роботи їхня кількість навіть не перевищує 1%, – говорить Андріян.

– Помилки, зазвичай, стаються в роботі із якоюсь новою технікою, яка ще не дуже обізнана майстром. Ми якщо і робимо якусь похибку, то вона у нас одноразова – помітили її, тут же виправили і уже знаємо, як в майбутньому їй запобігти, – ділиться досвідом Дмитро.

Що найсерйозніше доводилося ремонтувати?

– Загалом найважче ремонтувати фототехніку. Однак і сучасні дорогі ноутбуки теж непрості в ремонті. Адже чим більша вартість ноутбука – тим він досконаліший, тому якщо є поломка – вона серйозніша і потребує особливої уваги і делікатності, – пояснює інженер “Квант Сервісу” Дмитро.

Що найчастіше ремонтуєте і в які терміни?

Найчастіше ремонтуємо ноутбуки і телефони. Мабуть, їхня кількість однакова. Як правило, діагностика цифрової техніки займає один-два дні. Звичайно, якщо ж ми помічаємо ще одну проблему, а не лише ту, що зазначив клієнт, то повідомляємо і за потреби робимо ремонт на день довше, щоб усунути усі поломки, – пояснює пан Андріян.

Як працюється у колективі “Квант сервісу”

Наш колектив дуже злагоджений. Ми знайшли одне одного, – усміхається Андріян. – Тому і працювати в команді дуже легко і невимушено. Якщо і бувають непорозуміння, ми за лічені хвилини стараємося їх вирішити. Мабуть, завдяки такій атмосфері ми і ростемо професійно.

Які плани на майбутнє?

Відповідь на це питання приємно здивувала, адже в планах інженерів немає дня без розвитку. Вони прагнуть професійно зростати, опановувати нові навички, іти в ногу із часом та швидким розвитком техніки.

Що стосується більш грандіозних планів, то власники б хотіли розширити мапу своєї присутності. Олег та Лілія ПАЛАГНЮКИ мріють мати у кожному місті “Квант Сервіс”, у якому була б така дружня і професійна команда, як і в Чернівцях.

м. Чернівці, вул Л. Українки, 17
095 684 00 34
099 941 65 76
099 684 00 34

www.kvant-service.com.ua
https://www.instagram.com/kvantservice_cv/
https://www.facebook.com/kvantcv/

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.