Новини

Залякують своїх конкурентів: у Чернівцях деякі директори шкіл вже оголошують себе “переможцями” конкурсу

Окремі кандидати на посаду директорів шкіл Чернівців залякують своїх конкурентів або поширюють думки про те, що вони вже є переможцями.

Про це на своїй ФБ-сторінці написала начальниця управління освіти Чернівецької міської ради Ірина Ткачук.

Конкурси на посади керівників закладів загальної середньої освіти Чернівців мають провести до кінця червня, але вже виникають проблеми.

“Містом активно ширяться чутки про те, що результати конкурсів відомі наперед, що конкурсні завдання вже “куплені”-“продані” і змісту в самому конкурсі немає. Окремі кандидати дозволяють собі залякувати своїх конкурентів чи ширити думки про те, що вони вже є переможцями”, – написала Ірина Ткачук.

Водночас керівниця управління освіти запевнила, що конкурс директорів шкіл у Чернівцх буде проведено максимально прозоро, а конкурсні завдання ще проходять етап затвердження

“У відповідь хочу категорично заявити, що конкурс буде проведено максимально прозоро, з дотриманням всіх необхідних процедур.
Оцінюватиме учасників конкурсна комісія, що складається з фахових та неупереджених членів. Конкурсні завдання ще проходять етап затвердження, а тому фізично не можуть бути відомі ані конкурсантам, ані навіть членам конкурсної комісії”, – заначила Ірина Ткачук.

Головна освітянка Чернівців закликала учасників конкурсу директорів до чесної конкуренції.

Нагадаємо, на початку травня Клічук анонсував заміну 40 директорів шкіл та гімназій Чернівців.

Згодом стало відомо, що у Чернівцях у 19-ти школах проведуть конкурс на посади директорів закладів середньої освіти. Заявки на участь у конкурсі подали 45 кандидатів, серед кандидатів є й депутати.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.