Новини

За чиновниками Чернівецької міськради закріплять службові авто: кому яка машина «перепаде»

У Чернівцях виконавчий комітет міської ради має намір закріпити за департаментами і управліннями ратуші службові автомобілі, якими зможуть користуватися посадовці міськради у межах своєї діяльності.

Як повідомляє molbuk.ua, відповідний проект рішення виконкому оприлюднили сьогодні, 3 червня на сайті Чернівецької міськради.

Згідно із проектом рішення, за департаментом інфраструктури і благоустрою закріплять автомобіль Mercedes Benz 200 з лімітом пробігу на місяць 2000 км.

Окрім того, цей департамент отримає у користування автомобіль Mitsubishi PS з лімітом пробігу 900 км на місяць.

За департаментом урбаністики та архітектури також буде закріплено два автомобілі – ВАЗ-11184-116-30 (з лімітом пробігу 1500 км на місяць) та Mitsubishi PS, яким також користуватиметься департамент інфраструктури й благоустрою.

Департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування отримає у своє користування автомобіль Hyundai Accent, а департамент соціальної політики – ВАЗ-21093. Окрім того, цей департамент отримає автомобіль ВАЗ-21070 для поїздок по Садгірському району.

У розпорядженні управління освіти буде лише один автомобіль – ГАЗ 31105.

А управління порядку та контролю за благоустроєм користуватиметься двома автівками марки ВАЗ-21070. Таке ж авто буде передбачене для інспекції з паркування.

Окрім того, у проекті рішення оприлюднили перелік чергових автотранспортних засобів із зазначенням лімітів їх пробігу для обслуговування виконавчих органів Чернівецької міської ради, які мають право ними користуватись.

Раніше повідомлялося, що продали автомобіль Mercedes, яким раніше користувався міський голова Чернівців.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.