Новини

47 Brand — історія та асортимент популярного бренду*

Думаємо, кожен хоча б раз чув про цей бренд. Та чи кожен знає, як все починалося, та чим багатий асортимент? Тут ми хочемо розкрити саме ці питання, оскільки нам він припав до душі, і ми віримо, що ви не залишитеся байдужими до нього.

47 Brand — це американська торгова марка, заснована ще у 1947 році у Бостоні. Прийняли рішення зайнятися таким проектом двоє братів-близнюків Артур і Генрі Д’Анджело, які з самого дитинства відрізнялися від однолітків підприємницькими вчинками. Поки їхні однокласники вивчали дроби, брати продавали спортивні сувеніри біля стадіонів просто на вулицях рідного міста. Звичайно, не вони одні мали нестримне бажання заробити грошей на вболівальниках, що і познайомило їх з першими проявами конкуренції, дисципліни та командної гри.

Ми не дарма зачепили тут спорт, оскільки саме ним надихалися Д’Анджело, і він став відправним пунктом всесвітньо відомого сьогодні 47 Brand. Юнаки почали виробництво продукції із зображенням символіки Національних спортивних ліг Америки, що й дотепер є головною відмінністю торгової марки. Вони виготовляють одяг та аксесуари максимально наближеними до оригінальних екіпірувань, що дозволяє і грати у визначені ігри в ній, і використовувати у повсякденних образах, як робить чимало медійних персон. Це не дивно, оскільки товари славляться високою якістю, незалежно від натурального чи синтетичного походження матеріалів. Величезне значення також має грамотно пропрацьована розмірна сітка, конструкції та сам пошив. Совісна перевірка та оптимізовані робочі процеси дозволяють відстежувати пригідність моделей до експлуатації. Нам цим трудяться чимало професіоналів, аби кожен з нас міг відчути, що таке гідна річ. Така кропітка робота повністю виправдовує себе нечуваним попитом зі сторони споживачів, які придбавши продукцію одного разу, стають постійними клієнтами компанії.

А тепер про головну, найпопулярнішу та найбільш актуальну сьогодні категорію — головні убори. Кепки, шапки та панами заполонили гардероби практично усіх хайпбістів, а хто ще ними не володіє — знаходиться в активному пошуку. Різноманіття фасонів, палітри кольорів та декоративного оформлення вражає. Тому кожен з легкістю зможе підібрати щось найбільш підходяще під власний стиль та у відповідності зі своїми потребами та принципами.

Весь оригінальний асортимент розглянутої тут марки представлено на цифрових вітринах онлайн-магазину MD Fashion. Детальні зображення та характеристики розміщені у кожній картці товару, аби ви могли ознайомитися з ним створивши ефект присутності у фізичному брендовому бутіку.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.