Новини

Назвали попередню версію обставин падіння будівельного крана в Чернівцях

Падіння баштового крана в Чернівцях, за попередніми даними, сталося під час вантажувально-розвантажувальних робіт.

Про це повідомляє прес-служба управління Держпраці в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

У відомстві також додали, що наразі працівники управління вживають вичерпних оперативних заходів щодо встановлення обставин та причин падіння контрукції на вулиці Ерліха, 6.

Також зазначається, що інцидент стався сьогодні о 8.17.

“У результаті падіння конструкції постраждав кранівник 1966 року народження. Працівника з численними тяжкими травмами доправлено до лікарні швидкої медичної допомоги обласного центру”, – йдеться у повідомленні.

“Управлінням Держпраці у Чернівецькій області вживаються оперативні заходи щодо створення комісії та проведення спеціального розслідування даного нещасного випадку відповідно до вимог Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві”, – повідомили у прес-службі.

Як передає кореспондент molbuk.ua, сам кран, який у робочому стані має висоту 41,7 метра зі стрілою довжиною 30 метрів, лежить на землі між будинками. Конструкції баштового крану сильно пошкоджені. Також постраждала кабінка кранівника – вона буквально розтрощена.

Наразі відомо, що в постраждалого чоловіка – перелом ребер, пошкодження внутрішніх органів та інші переломи. Він при свідомості, але у вкрай важкому стані.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.