Новини

Мешканець Чернівців придбав собі легендарний спорткар з фільму «Назад у майбутнє» – фото

В Україні з’явився ще один DeLorean з фільму “Назад в майбутнє”, який до цього був тільки у мера Дніпра Бориса Філатова. Другий примірник DMC-12 привіз Олександр з Чернівців.

Про це повідомляє сайт “Твоя МАШИНА”.

Судячи з фото, DeLorean DMC-12 завели в Україну з Болгарії. Також видно, що машина з пробігом 52 тис. Миль потребує ремонту. Новий власник збирається привести автомобіль в порядок, щоб потім показати його світу.

Такі автомобілі практично неможливо побачити на дорогах загального користування, але можна сподіватися, що ця машина часу хоч іноді буде виїжджати на вулиці.

Історія DeLorean DMC-12 говорить, що він випускався в Північній Ірландії для американської автомобільної компанії DeLorean Motor Company з 1981 по 1983 рр. Всього було випущено близько 9 000 примірників, але до наших днів дійшли не всі. Машина оснащена 3,0-літровим 6-циліндровим двигуном на 150 к.с. Серед коробок передач – 5-ступінчаста МКПП або 3-ступінчаста АКПП.

Може бути, автомобіль і далі б випускався, якби в 1982 році засновника компанії не заарештували за продаж наркотиків. Пізніше Джона ДеЛореана виправдали, але поки проводилося розгляд, завод DMC встиг збанкрутувати.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.