Новини

Ексфутболіст “Шахтаря” вибачився за п’яні витівки і пішов з каналу “Футбол”

Колишній захисник “Шахтаря” і збірної України В’ячеслав Шевчук , який був затриманий напередодні за водіння в нетверезому вигляді київської поліцією, розкаявся і заявив, що більше не має морального права працювати на телеканалі “Футбол”, де до останнього часу був одним з штатних експертів.

Відео з вибаченнями футболіст опублікував в Інстаграм, пише kp.ua.

“Сідати за кермо напідпитку – категорично не можна. Мій вчорашній вчинок не має виправдань, за нього я готовий нести справедливе покарання. Але ніхто не покарає мене так, як я себе сам. Хочу щиро вибачитися перед усіма вболівальниками і футбольним клубом “Шахтар”. Хочу вибачитися перед всіма жителями Києва, які могли постраждати з моєї вини. Щиро прошу вибачення у поліцейськими, – кається Шевчук.

Спортсмен додав, що алкоголь несумісний з водінням і попросив не повторювати його помилок.

“Хотів би вибачитися перед телеканалом “Футбол”. Що сталося – сподіваюся, зі мною це більше не повториться. Я не маю жодного морального права далі працювати на каналі “Футбол”, тому я змушений покинути канал. Не повторюйте мої помилки”, – сказав Шевчук.

Раніше повідомлялося, що Автомобіль Porsche 911 з В’ячеславом Шевчуком за кермом правоохоронці зупинили ввечері 28 травня. Водій був з явними ознаками алкогольного сп’яніння, до того ж поводився неадекватно, і поліцейські вирішили надіти на Шевчука наручники.

Екс-гравець донецького клубу повертався з дня народження – свято до 85-річчя гірників був організований на “Олімпійському”. Про участь Шевчука в урочистих заходах повідомлялося на офіційних ресурсах “Шахтаря”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.