Новини

Сьогодні у Чернівцях відбудеться “Обнова-фест”: програма заходів

Сьогодні, 30 червня, у Чернівцях відбудеться фестиваль “Обнова-фест”.

Заходи “Обнови” цьогоріч відбуватимуться на різних локаціях на території центрального корпусу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, пише molbuk.ua.

О 9.45 у Соборі Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ на вулиці Руській, 28 розпочнеться Божественна літургія з нагоди 200-ліття освячення Успенського собору УГКЦ, а також коронація ікони “Надія безнадійних”.

Початок реєстрації учасників фестивалю “Обнова-фест” – о 12.00 на вході до ЧНУ.

З 12.30 до 13.30 триватиме екскурсія Резиденцією ЧНУ.

О 13.30 відбудеться відкриття фестивалю за участю оркестру Буковинського ансамблю пісні і танцю Чернівецької обласної філармонії.

З 14.00 до 18.00 на Центральній алеї ЧНУ триватиме “Вільний університет”. Серед учасників заходу – Патріарх УГКЦ Святослав, Мирослав Маринович, Василь Герасим’юк, Леся Воронюк та інші.

З 16.00 до 20.00 в Університетському дендропарку відбуватиметься літературна сцена, в якій візьмуть участь Мирослав Маринович, Василь Герасим’юк, Віра Китайгородська, Світлана Кирилюк, Інга Кейван, Ірина Лазоревич та інші.

З 17.30 до 22.00 на господарському дворі ЧНУ відбуватиметься музична сцена фестивалю. Участь візьмуть: академічний камерний хор “Чернівці”, Тьома Паучек, Tik Tu, Zapal, Сергій Фоменко (гурт Мандри), Сергій Присяжний (Мотор’ролла) та гурт Тартак.

Також на території Біблійного саду з 14.00 до 22.00 діятиме відпочинкова зона.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.