Новини

Коли в Чернівцях з’явиться McDonald’s і нові ТЦ: у ратуші зробили заяву про інвестиційну привабливість міста

Компанія “Епіцентр К” має намір збудувати новий торговельний об’єкт у Чернівецькій області, йдеться у відповіді генерального директора компанії Петра Михайлишина на інформаційний запит кореспондента .

Керівник компанії у листі зазначив, що мережа ТЦ “Епіцентр К” продовжує динамічно розвиватися на всій території України, а Чернівці та область є “одним із перспективних регіонів для нашого розвитку”.

“Наразі поряд зі Львовом та Дніпром вивчаємо Чернівці з точки зору будівництва в місті торговельних об’єктів нового формату. Поки триває процес вибору оптимальних ділянок для його розміщення, тож говорити про початок будівництва зарано”, – йдеться у листі Михайлишина.

Також відкрити заклад у нашому місті є у планах компанії McDonald’s. Вони розглядають Чернівці для відкриття нового закладу ресторанного господарства.
Про це йдеться у відповіді комунікаційного консультанта компанії Саміри Абдулової на інформаційний запит кореспондентки .

Зокрема, у компанії зазначили, що розвивають мережу закладів харчування на території всієї Україні, і Чернівці не виняток.

“Компанія МакДональдз розглядає всі регіони в Україні для відкриття нових закладів ресторанного господарства. Зокрема і місто Чернівці. Ми розвиваємо мережу на території всієї країни і зазначений регіон не є виключенням. Наразі ще зарано говорити про дату відкриття”, – йдеться у відповіді.

Що потрібно для покращенні інвестиційної привабливості Чернівців, кореспондент поцікавився у директора департаменту розвитку Чернівецької міської ради Сергія Бостан.

“Один з пріоритетів нашого департаменту – це залучення інвестицій та покращення інвестиційної привабливості нашого міста, – каже він. – Мої колеги працюють над покращенням інвестиційного клімату, попри складні умови соціально-економічного характеру і карантинні обмеження. Намагаємося максимально працювати у тому напрямі, щоби місто стало привабливішим для підприємців. Йдеться про створення індустріального парку, щодо якого зараз працює робоча група. На мій погляд, запуск індустріального парку буде цікавим проєктом для залучення великих інвесторів.

Окрім того, ми працюємо з представниками мережевого бізнесу. Йдеться не лише про можливість створення великого торговельного, офісного та розважального центру на проспекті Незалежності. Сподіваємося, що у місті з’являться майданчики, куди зможуть увійти великі мережеві бренди. Таких проєктів у різних сферах буде декілька. Насправді є багато потенційних впливових представників бізнесу, які хочуть розвивати свій бізнес у Чернівцях. Та не завжди є адекватна пропозиція. Раніше створювались також складні бюрократичні умови. Тому ми намагатимемося це спростити”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.