Новини

У Туреччині знайшли тіло українки, яка зникла в горах на початку травня

Зниклу в Туреччині українську альпіністку Яну Кривошею, яка безслідно зникла на початку травня, знайшли мертвою поруч з вершиною гори Геіксеврісі.

Про це інформує пресслужба Українського порталу Туреччини.

За попередніми даними, альпіністка Яна Кривошея, яку шукали майже місяць, могла загинути, впавши з стрімких скель.

“Протягом декількох тижнів її шукали різні команди рятувальників як місцевих, так і українських. Проте тіло вдалося знайти лише 28 травня під час аерофотозйомки розвідувальним літаком жандармерії”, — йдеться у повідомленні.

Тіло загиблої української альпіністки Яни Кривошеї дістали зі скель і направили в Інститут судової медицини, де фахівцям належить встановити точну причину смерті.

Раніше Фокус розповідав, що українська альпіністка з Одеси Яна Кривошея безслідно зникла в горах Туреччини. Дівчина повинна була повернутися з Туреччини 10 травня рейсом, на який вона заздалегідь купила квиток.

Повідомлялося, що останній раз телефон Яни раз був у мережі 4 травня в районі міста Манавгат, і ці ділянки гір рятувальники відразу ж “прочесали”, але українку не знайшли. У горах в районі Анталії рятувальникам вдалося знайти намет Яни: частина її речей була на місці, але були відсутні два рюкзаки.

Пошуково-рятувальну операцію місцева влада розгорнула і в самому місті Манавгат, оскільки силовики розглядали версію, що українська альпіністка Яна Кривошея могла зникнути не в горах, а саме у населеному пункті.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.