Новини

Надрукував посвідчення водія на принтері: чернічанина судитимуть за підробку

У Чернівцях дізнавачі поліції передали до суду обвинувальний акт щодо чоловіка за підроблення водійського посвідчення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські викрили незаконну діяльність чернівчанина, який особисто для себе виготовив посвідчення водія. Порушнику загрожує обмеження волі до двох років.

У серпні цього року інспектори сектору реагування патрульної поліції Чернівецького районного управління поліції на одній із вулиць міста зупинили 26-річного водія автомобіля “ВАЗ” за порушення правил порушення дорожнього руху. В результаті перевірки документів правоохоронці виявили у кермувальника водійське посвідчення з ознаками підробки.

Під час оформлення постанови про адміністративні правопорушення, водій транспортного засобу пояснив правоохоронцям, що особисто за допомогою власного комп’ютера та принтера виготовив собі посвідчення водія.

Дізнавачі поліції завершили досудове розслідування щодо чернівчанина за вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.
Поліцейські звертаються до буковинців, які мають намір отримати посвідчення водія, звертатися у сертифіковані сервісні центри МВС України та автошколи, де проходить тримісячна підготовка водіїв різних категорій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.