Новини

На Калинівському ринку вилучили контрабанду цигарок на 166 тис грн

Податківцями Буковини з Калинівського ринку вилучили з незаконного обігу тютюнові вироби на 166 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба управління ДПС в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Під час проведення фактичної перевірки працівники управління аудиту Головного управління ДПС у Чернівецькій області на МТК КП “Калинівський ринок” обласного центру вилучили із незаконного обігу тютюнові вироби вітчизняного та іноземного виробництва без марок акцизного податку встановленого зразка.

Зокрема, податківцями вилучено тютюнові вироби торгових марок Compliment, Pull, LD, Marvel, Focus, Palermo, Marlboro та інші у кількості 9208 пачок. Орієнтовна вартість вилученого товару – становить понад 166 тис гривень.

Незаконну торгівлю контрафактними цигарками здійснювали мешканці Чернівецької області не зареєстровані в органах державної влади як суб’єкти господарювання без застосування РРО та отримання відповідної ліцензії.

За фактом порушення на даних буковинців складено адміністративний протокол за статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також, вилучено підакцизну продукцію.

У податковій службі Чернівецької області закликають усіх споживачів бути пильними, вимагати на всю вартість купівлі алкоголю, тютюнових виробів чи пального фіскальний чек. Його видача – це захист споживача у разі придбання недоброякісної продукції.

Та наголошують, що за нелегальну реалізацію підакцизних товарів, за торгівлю ними без ліцензії та без наявності касових апаратів передбачена відповідальність.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.