Новини

Учасниця шоу “Холостяк-11” поділилася порадами, як тримати себе у хорошій формі

Учасниця 11-го сезону шоу “Холостяк” — Катерина Жук , — красива і струнка дівчина.

Ми поцікавилися у неї, що ж їй допомагає мати такий прекрасний вигляд. І Катя із задоволенням поділилася з Леді.Тсн.ua порадами.

“Багато хто запитує мене, як я підтримую себе у такій гарній фізичній формі, що робити, щоб мати красиву фігуру? Всі думають, що це болісний процес, який складається зі строгих дієт і виснажливих тренувань. Ні! Все не так страшно, як здається. І якщо ви будете дотримуватися кількох простих правил, ви будете у чудовій фізичній формі і ваше здоров’я помітно покращиться!

Пийте воду

Розпочніть свій ранок зі склянки теплої води з лимоном. Це допомагає запустити метаболізм і поліпшити травлення. Необхідно випивати склянку води з лимонним соком натщесерце одразу після пробудження, за 15 хвилин до приймання їжі.

Також пийте багато води протягом дня. Я випиваю 1,5 літра води в день, хотілося б більше. Але не встигаю.

Правильно харчуйтеся

Я ніколи не сиджу на дієтах. Я їм свою улюблену їжу, але роблю це правильно. Намагаюся їсти частіше і меншими порціями. Сніданок — це моє улюблене приймання їжі!

Він повинен бути напоживнішим. Я насолоджуюся ним найбільше. Потім обід і легка вечеря. Бажано не робити довгих перерв. Тому робіть перекуси. Ви можете з’їсти горіхи, фрукти або йогурт. Я, до речі, відмовилася від молочки, крім сиру. І моя шкіра помітно покращилася. Але, зараз, не про це.

Приймайте вітаміни

З прийманням їжі нам не вдається отримати добову дозу необхідних вітамінів і мінералів. Тому я приймаю вітаміни додатково.

Займайтеся спортом

Кожен може обрати спорт, який йому до душі. Я займаюся у тренажерному залі, виконую силові тренування і не забуваю про розтяжку.

Висипайтеся

Сон — це головний і основний фактор для підтримки себе у хорошій фізичній формі. Саме під час сну наш організм відпочиває і набирає запас сил на наступний день”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.