Новини

Торт на замовлення: основні нюанси*

Один з головних символів свята, прикраса столу та яскраве завершення будь-якої церемонії – звісно, це святковий торт. Без нього важко уявити день народження або весілля, Різдво або Новий Рік, та інші урочисті заходи. Сучасні кондитерські пропонують послугу, яка з кожним роком набуває популярності – виготовлення торта за особистими побажаннями замовника.

Далі ми розповімо, які переваги має замовлення святкового торта, чому це зручно та практично, та що треба мати на увазі, перш ніж прийняти рішення.

Чому варто обрати торт на замовлення

Дехто скаже, що зараз у магазинах великий вибір десертів на будь-який смак: навіщо втрачати час, зусилля та гроші на пошук кондитера та замовлення особливого торта? Можна привести декілька аргументів, які дадуть відповідь на це питання.
замовляючи торт до особливої події, ви можете бути впевнені, що він буде свіжим – адже його готували спеціально для вас;

безпека – це дуже важливо. Ви зможете попередити кондитера про алергії або інші хвороби людини, якій призначений тортик, та у складі не буде жодного шкідливого інгредієнта;

зовнішній вид головної прикраси столу також дуже важливий, і при замовленні ви можете обрати будь-який дизайн з каталогу кондитера або навіть розробити унікальний. Прикраси на торті можуть нагадувати про професію, хобі або улюблені речі іменинника, для корпоративного свята можна обрати декор із символами компанії або у вигляді продукції, яку вона виробляє, а торт для дитячого свята прикрасити зображеннями улюблених героїв казок або мультфільмів;

Окрім перечислених переваг торта на замовлення можна згадати ще одну: зручність. Більшість кондитерських запропонують вам доставляння, та замовлення буде на столі у потрібний час.

Для яких подій та свят замовляють торти

Солодке завжди користувалось популярністю серед людей, але між десертами на кожен день та святковим тортом є велика різниця. Зазвичай гарні та оригінальні торти замовляють для урочистих подій.

День народження

Одне з найголовніших свят для кожної людини заслуговує особливого підходу та доброго святкового столу. Замовити торт на день народження друга, члена родини, колеги або начальника – це чудовий спосіб проявити увагу, забезпечити іменинника гарним настроєм на довгий час та зробити свято незабутнім.

Корпоративне свято

Дні народження бувають не лише у людей, а й у фірм. Також багато великих компаній святкують із колективом вдале завершення проєкту, підписання важливого контракту або інші робочі моменти. Це також заслуговує святкового торта, який можна оформити у кольорах корпоративного стилю або прикрасити логотипом.

Дитяче свято

Зазвичай на дитячих святах багато солодощів, але торт має бути завжди – це кульмінація, якої чекають із нетерпінням і яка найбільш запам’ятовується маленьким гостям. Дитячий торт може бути невеличким, але яскравим, прикрашеним згідно з вподобаннями дитини – зображеннями улюблених звірів, героїв або предметів (наприклад м’ячів для хлопчиків та ляльок для дівчат).

Весілля

Багато весільних традицій забуваються із часом, але весільний торт залишається невід’ємлемою частиною свята. Зазвичай його роблять великим – в декілька ярусів, багато прикрашають кремом та фігурками квітів та молодят.

Ціна торта на замовлення

Мабуть, усіх, хто зацікавився статтею, хвилює ще одне важливе питання – скільки коштують торти, вироблені за особливими побажаннями. Повноцінну відповідь зможе дати лише обраний вами кондитер, але є декілька факторів, з яких складається ціна:
час. Якщо ви не зробили замовлення заздалегідь, та кондитеру доведеться поквапитись, торт коштуватиме для вас трохи більше;

вага виробу. Чим більший та важчий торт вам потрібен – тим дорожче він може обійтись, адже ціна на торти майже завжди вказується за 1 кг;

набір інгредієнтів. Якщо ви обрали для прикрашення або начинки екзотичні фрукти або продукти, які важко знайти, заплатити доведеться значно більше;

оформлення торту. Стандартні моделі з каталогу коштують менше, ніж дизайн, розроблений з нуля особисто для замовника.

Також варто мати на увазі, що ціни у великих кондитерських зазвичай нижчі – причина проста, підприємства мають більше майстрів та техніки, в них зазвичай є власні склади, та нема потреби замовляти рідкі інгредієнти для кожного замовника в особливості. Більший асортимент та нижчі ціни – переваги великих кондитерських.

Маленькі ж фірми або майстри, які працюють наодинці, можуть запропонувати менше та за більшу ціну, але ви будете впевнені: до вашого замовлення підійдуть відповідально й насправді індивідуально, враховуючи усі побажання та потреби.

Де замовляють святкові торти

Чому торт на замовлення краще, ніж звичайний, придбаний у найближчий крамниці, ми вже розібрались. Залишилось останнє питання – де зробити замовлення?

Завдяки sнтернету знайти фірму або кондитера зовсім не складно, навіть не підіймаючись з-за столу. У Києві вас чекають торти на замовлення у Сладкопузіков, та у кожному місті є фірми й майстри, які з радістю прикрасять ваше свято.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.