Новини

Пристрасті в Чернівецькій міськраді: Бешлей штовхнув Кушнірика біля трибуни – відео

У Чернівцях депутат міськради Володимир Бешлей біля трибуни штовхнув заступника директора департаменту житлово-комунального господарства міськради Ярослава Кушнірика.

Як повідомляє molbuk.ua, це сталося сьогодні на сесії міської ради, коли розглядалося питання щодо затвердження нового Статуту комунального підприємства “Чернівціводоканал”.

Бешлей раптово вийшов до трибуни, за якою стояв Кушнірик, та просив надати йому слово. В цей час міський голова Роман Клічук оголосив про початок голосування з цього питання.

Депутат звернувся до мера: “Роман Васильович, водоканал – не ваше приватне підприємство”. Однак міський голова проігнорував його прохання. Після цього Бешлей штовхнув руками Ярослава Кушнірика, вигукнувши йому: “Тікайте звідси, у мене запитання є”.

Клічук відреагував на інцидент проханням викликати поліцію в сесійну залу, а Бешлей підійшов до міського голови, сказавши йому: “Заспокойте, будь ласка, свого підлеглого”.

Проте міський голова попросив Бешлея не кричати й запропонував перейти до розгляду наступного у порядку денному проекту рішення.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.