Новини

Чим‌ ‌телевізори‌ ‌Hisense‌ ‌такі‌ ‌класні?*‌ ‌

Телевізор Hisense — гарний вибір для користувачів, які чекають від мультимедійної техніки хорошого зображення, розширеної функціональності та актуальних технологій. Усе це знаменитий виробник пропонує покупцям за помірною ціною. В нашому матеріалі спеціалісти інтернет-магазину “Стилус” розповідають, які особливості приладів бренда варті першочергової уваги користувачів.

Тип підсвітки екрану

Найбільший попит на українському ринку мають недорогі телевізори марки Hisense з LED-панелями. Така підсвітка надає зображенню підвищену яскравість, соковиті кольори та збалансовану контрастність. На другому місці за популярністю розташувалися більш вартісні QLED-телевізори від виробника. Вказана технологія базується на підсвітці квантових елементів, що значно покращує рівень насиченості картинки та глибину темних відтінків.

Діагональ

Виробник поставляє на ринок телевізори з наступними діагоналями:
32-43 дюйма — такі панелі гарантують перегляд контенту в підвищеній якості і виглядають ідеальним рішенням для розміщення у відносно тісних приміщеннях;

65-70 дюймів — випуск телевізорів з великим дисплеєм становить головний стратегічний напрямок розвитку компанії, а купують моделі даного плану для просторих квартир, офісів та ресепшенів.

Розробник вже встиг заявити, що не збирається зупинятись на створенні моделей з такими діагоналями. Тому в майбутньому варто очікувати випуск більших девайсів.

Функціональність моделей

В останні роки іменитий виробник робить головну ставку на розширення функціональності мультимедійних девайсів. Більшість свіжих моделей мають підтримку опції Smart-TV. А це відкриває для користувача можливість виходу в інтернет, перегляду контенту напряму з онлайн-сервісів, завантаження корисних додатків.

Прилади бренду з останніх серій оснащені технологіями бездротового зв’язку, а саме: Wi-Fi, Bluetooth, Miracast, DLNA. Завдяки такій функціональності користувач може синхронізувати телевізор зі смартфоном для обміну даними та віддаленого керування побутовою технікою.

Цікавлять телевізори марки Hisense за помірною ціною? Чекаємо вас на сайті Stylus.ua, де доступний вражаючий асортимент техніки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.