Новини

Потрібен ремонт комп’ютера чи ноутбука? Хочете новий телефон? У сервісному центрі «Mebius» у Чернівцях вам допоможуть!*

Життя сучасної людини вже й не уявити без цифрової техніки. Смартфони, планшети, ноутбуки і комп’ютери стали невід’ємною частиною і нашої роботи, і навчання, і відпочинку. Тепер без них – як без рук. Однак нерідко гаджети підводять своїх власників. І, як на зло, поломка стається у найбільш відповідальний момент – коли необхідно швидко відповісти на дзвінок, відписати лист, доробити звіт чи презентацію. Що ж робити в таких ситуаціях? Бігти за новим пристроєм? Сучасна цифрова техніка коштує чимало, тому кожного місяця купувати телефон чи ноутбук не кожна кишеня дозволить. Найкращим вирішенням проблеми є дружба із сервісним центром. Сьогодні у великому місті свої послуги пропонують багато фахівців з ремонту, однак якістю роботи можуть похвалитися далеко не всі. У Чернівцях уже понад 15 років виправдовує довіру клієнтів сервісний центр Mebius.

Mebius – це про якість і надійність

Якщо у вас справді дорогі гаджети і для вас цінна інформація, яка на них зберігається, то вам просто необхідно знати, куди ви віднесете пристрій у випадку поломки. Сервісний центр Mebius стане надійним помічником усім, хто звернеться за професійною допомогою. Тут зроблять усе можливе і навіть неможливе, щоб ваш комп’ютер працював ще краще, як до ремонту. Важливо, що у Mebius немає неякісних запчастин та комплектуючих, усі деталі нові та оригінальні, до того ж, із гарантією від виробника. А професійне обладнання кращих світових виробників дозволяє фахівцям якісно виконувати роботу. Тому їм під силу усунути будь-яку поломку – від ремонту мишки до повної реставрації сервера.

Серед послуг сервісного центру:

– Ремонт комп’ютерів. Якщо ваш комп’ютер не вмикається, повільно працює чи без причини вимикається, технічні спеціалісти Mebius з’ясують, в чому причина, та швидко все виправлять.

– Ремонт ноутбуків. Тріснув екран, не працює клавіатура, нагрівається батарея – час показати ноутбук фахівцям. Вчасна діагностика може запобігти серйозним поломкам. У Mebius за потреби вам замінять і матрицю, і клавіатуру, і процесор, і відео карту, оновлять корпус і навіть можуть вдосконалити та прискорити ваш ноутбук, здійснивши апгрейд.

– Відновлення інформації. Зникли усі фото з телефону, ноутбук не “бачить” флешки чи диска, дипломна робота, над якою ви працювали цілий рік, просто зникла, чи, може, ваш пристрій “зламано”? Не панікуйте. У сервісному центрі Mebius знають, як відновити фото, відео, документи та іншу важливу інформацію. Крім того, тут вам допоможуть створити резервну копію файлів для захисту від втрати даних.

– Чистка і обслуговування. Фахівці СЦ здійснюють профілактичну і планову чистку ноутбуків і системних блоків; міняють термопасту; налаштовують операційні системи та програмне забезпечення.

Як бачите, не існує проблеми, з якою не могли б справитись технічні майстри Mebius. Якщо із якихось причин ви не можете відвідати сервісний центр, працівник сам приїде до вас. Коли ж ремонт на місці здійснити буде неможливо, вашу техніку транспортують до сервісного центру, щоб відремонтувати, і привезуть вам її назад у зручний час.

Крім того, Mebius є перевіреним продавцем цифрової техніки. Тут ви можете придбати потужні смартфони, ноутбуки, планшети, комп’ютери, телевізори, ТБ-приставки, фото- і відеокамери та багато іншої техніки з гарантією від виробника.

Тому якщо у вас виникли будь-які запитання щодо роботи апаратного чи програмного забезпечення або ж не знаєте, який пристрій краще купити, зверніться за консультацією у сервісний центр Mebius.

Адреса: м. Чернівці, просп. Незалежності, 109-А
Т.: 093 274 43 45
Email: the.mebius@gmail.com
Сайт: https://notebook.cv.ua/
Instagram: mebius_cv
Facebook: https://www.facebook.com/Mebius.cv

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.