Новини

Ретроградний Меркурій: як його пережити і чим він небезпечний

Ретроградний Меркурій із 30 травня по 23 червня буде відчуватися особливо сильно. Це явище загрожує збоями зв’язку, скасуванням подорожей, зривом договорів та іншими неприємностями.

Чим небезпечний ретро-Меркурій і як згладити його негативний вплив, на своїй сторінці у Facebook розповіла астрологиня Марина Скаді, пише Обозреватель.

Меркурій в астрономії символізує мислення як сприйняття і обмін товарами та інформацією, її аналіз, оцінку. Він також відповідає за прагматичні угоди, покупки, поїздки, взаємини ділового характеру, де немає місця емоціям. А також – за практичне навчання. Також Меркурій у давнину вважався покровителем торгівлі і багатства.

Під час ретроградності здається, ніби планета “зупиняється” і рухається в протилежному напрямку. Але це лише візуальне сприйняття, а не реальний рух небесного тіла.

“Ретро-рух планети по знакові Близнюки вплине на бізнес, який може сильно постраждати через невірний аналіз або помилкові розрахунки. Багато людей у цей період часто не знають, що хочуть, і відмовляються від угод, договорів або товарів. У періоди ретроградності Меркурія потрібно більше часу, витрат енергії і сил для вирішення питань. Виникають складності в поїздках, проблеми з документами, виявляються помилки, сповільнюються роботи”, – зазначила астрологиня.

Вона не рекомендувала з 30 травня по 23 червня починати нові важливі справи. А враховуючи, що з 26 травня по 10 червня триватиме коридор затемнень по осі Близнюки-Стрілець, то несприятливий період почнеться раніше – з 26 травня.

“Запізнення, затримки, скасування рейсу, збої зв’язку – звичайна справа в цей період. Втрачаються листи, папери, ключі, гальмується будь-яка діяльність. Автомобілі, комп’ютери, побутова техніка можуть виходити з ладу. Те, що куплене при ретроградному Меркурії, може виявитися непотрібним, невідповідним, бракованим. Під час ретроградного Меркурія можна зайнятися справами, які давно відкладали. Це найкращий період для того, щоб зупинитися, проаналізувати своє життя і зайнятися роботою над помилками. Часто саме в цей час вдається повернути людей, з якими з якихось причин відносини закінчилися”, – підкреслила Скаді.

Перша половина червня буде особливо складною через напружений аспект Меркурія і Нептуна, а також коридор затемнень. Люди будуть схильні обманювати одне одного, плести інтриги, розпускати плітки та чутки. Недомовленість і нерозуміння можуть призвести до непоправних наслідків. Можна легко заблукати в дорозі. Збільшиться кількість крадіжок, втрати документів, ключів. Із 14 червня ситуація трохи покращиться. Однак поспішати у своїх висновках і вчинках, у будь-якому разі, не варто.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.