Новини

Ніякої екзотики: кращі трав’яні чаї для схуднення та зниження цукру у крові

Лікарі рекомендують усім, хто має проблеми із зайвою вагою, ожирінням і підвищеним рівнем цукру в крові, пити ці напої. Вони здатні прискорити обмін речовин, тому сприяють швидкому схудненню, а також запобігають захворюванню на діабет.

М’ята

М’ята – допомагає схуднути та покращити загальний стан здоров’я. Якщо говорити про позитивні властивості, то м’ятний чай здатний зменшити запальні процеси в організмі. Ще одна відмінна риса у тому, що після вживання знижується почуття апетиту. Але з м’ятним чаєм слід бути обачним людям, які мають проблеми зі шлунком. У такому разі треба проконсультуватися з лікарем.

Зелений чай

Зелений чай містить безліч корисних компонентів. Він прискорює метаболізм та сприяє зниженню ваги. Але важливо, щоб зелений чай був виключно натуральним і від перевіреного виробника. Від підробок чи замінників зеленого чаю, на жаль, ніякої користі не буде.

Кориця

Так, корицю варто додавати до чаю. Чай стає не тільки ароматним, а набуває цілющих властивостей. Кориця містить речовини, які допомагають знижувати рівень глюкози в крові та покращують чутливість до інсуліну. Тому вживання чаю з додаванням кориці може допомогти контролювати апетит та стабілізувати рівень цукру, що своєю чергою сприяє зниженню ваги.

Грейпфрутова цедра

Грейпфрутова цедра містить корисні флавоноїди. Дослідження показують, що вони позитивно впливають на шлунково-кишковий тракт та прискорюють обмін речовин. Але зловживати їм не варто, вистачить і чашки на день.

Повідомлення про здоров’я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.