Новини

З 15-ти людей вижив лише хлопчик: трагедія на канатній дорозі

На канатній дорозі Стреза-Моттароне у регіоні П’ємонт на півночі Італії 23 травня впав фунікулер із висоти приблизно півтора кілометра. Це сталося в декількох метрах від фінішу, біля останнього пілона. В момент інциденту в кабіні перебували 15 людей. Вижив лише 5-річний хлопчик.

Про це повідомляє Daily Mail.

Так, серед 14 загиблих виявилося 5 членів ізраїльської родини: 30-річний Аміт Біран з 26-річною дружиною Тал, їхній дворічний син Том та батьки жінки Іцхак і Барбара Коени (82 і 70 років). Подружжя разом з маленьким сином нещодавно повернулися з Ізраїлю до Італії, де Аміт викладав у медичному університеті, і були на сімейному відпочинку в Пеннінських Альпах з батьками Тал, коли сталася катастрофа.

Єдиний, хто вижив внаслідок аварії на канатній дорозі серед членів родини – 5-річний син Аміта і Тал Ейтан. Хлопчик перебуває у тяжкому стані в лікарні.

Жертвами трагедії стала молода пара Алессандро Мерло (29 років) та його наречена Сільвія Малнаті (27 років). Пара була заручена протягом 10 років, але незабаром планувала одружитися. Сільвія нещодавно закінчила навчання в університеті і влаштувалася на роботу в магазин парфумерії.

Одружитися наступного місяця планували 54-річний Вітторіо Зорлоні, його наречена Елізабетта Персаніні (38 років). Вони разом з 5-річним сином Маттіа також стали жертвами жахливої аварії.

Ще одні загиблі – чоловік і дружина – Анджело Віто Гаспарро (45 років) та Роберта Пістолато, яка у день аварії святкувала своє 40-річчя. Роберта за кілька хвилин до смерті надіслала сестрі текст, в якому було сказано: “Ми піднімаємось до канатної дороги”.

27-річну Серену Косентіно, яку друзі описували як талановиту студентку, яка нещодавно переїхала до Вербанії, вигравши грант на дослідження, та її іранського хлопця Мохаммадрезу Шахайсаванді, 23-річного студента, теж було вбито.

Канатна дорога була реконструйована в 2016 році. Як повідомлялося, підйомник розпочав роботу в ці вихідні після восьмимісячної перерви через пандемію COVID-19.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.