Новини

Легенда української естради висловився про мовчазну позицію Софії Ротару щодо війни

Легенда української естради, народний артист України Павло Дворський прокоментував мовчазну позицію щодо війни Софії Ротару та припустив, чому вона і Василь Зінкевич відмовилися брати участь у документальній стрічці “Яремчук: Незрівнянний світ краси”.

Про це пише OBOZ.UA.

Зі слів Дворського, Ротару та Зінкевич — чудові виконавці й дуже багато зробили для української пісні.

А ось чому вони відмовилися зніматися в картині — не знає. Каже, що треба запитувати у них особисто.

“Але, думаю, ще будуть зніматися картини про Яремчука, в яких візьме участь і Ротару, і Зінкевич”, – вважає Павло.

Музикант також зізнався, що думає про те, чому Софія Ротару не настільки активно, як інші українські артисти, висловлюється публічно проти війни в Україні.

“Можливо, причина в чомусь особистому чи замішане щось таке, що пов’язане з творчістю. Я думаю, що ще прийде час, і вона сама все розкаже”, – сказав виконавець.

Коротка біографія Павло Дворського

Уперше артист заявив про себе, працюючи у складі вокально-інструментального ансамблю “Смерічка” разом з Назарієм Яремчуком та Левком Дутківським. Це його незабутні “Стожари” облетіли всю Україну і стали улюбленим народним шлягером.

Велику роль у його творчому становленні відіграли зустріч і знайомство з Володимиром Івасюком. Він мріяв стати оперним співаком, але сердечні мелодії славетного композитора заполонили його душу.

Незабутніми в пам’яті шанувальників українського виконавця залишилися концертні програми в Національному палаці мистецтв “Україна”: “Горнусь до тебе, Україно”, “Буковинське танго”, “Почуття”, “Стожари”, “Товариство моє”, “Тридцять пісенних сходинок”, “Щастя моє”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.