Новини

«Ти що, дуже модний?»: на Буковині чоловік погрожував бригаді «швидкої» через відмову медиків відвезти його додому – відео

У Чернівецькій області виник скандал через вчинок голови волонтерської організації “Щедро” із Заставни Анатолія Дроня. У мережі з’явилося відео, на якому чоловік, нібито перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, викликав бригаду швидкої медичної допомоги для вагітної жінки, яка перебувала без свідомості.

Щоправда, ніякої вагітної жінки не було, а після приїзду “швидкої” за вказаною адресою Дронь вимагав у медиків відвезти його з друзями додому, пише molbuk.ua

Як видно на відеозаписі, волонтер, почувши від бригади “швидкої” відмову відвезти його додому, почав погрожувати лікарям звільненням.

При цьому Дронь пропонує їм заплатити “у два-три рази дорожче”.

“Нам не треба платити”, – відповів чоловікові один з представників медичної бригади.

“То шо, він такий модний? Завтра його не буде на роботі”, – пригрозив волонтер лікарю.

Відео з погрозами Анатолія Дроня медичній бригаді у Заставні обурило користувачів соцмережі. У коментарях буковинці різко засудили його вчинок.

“Гидко дивитися, капець просто”, – написав Василь Ковалик.

“Хамло п‘яне. Треба будо викликати 102, скласти протокол за хибний виклик. Оплатив штраф, хамло”, – повідомила Жанна Оробець.

“Через таких пихатих і самовпевнених людей страждають люди, які можливо в цей час дійсно потребують медичної допомоги, очікуючи на швидку допомогу, як на Бога”, – написала Оксана Остапович.

“А може в ту годину і справді чекає хтось на допомогу, а таке бидло затримує лікарів та ще погрожує. Падло”, – повідомила Таня Кучерявих.

Щоправда Анатолій Дронь висновки зі своїх вчинків таки зробив. 17 лютого на місцевому сайті “Заставна. Сьогодні” з’явилося публічне вибачення волонтера.

“У мене, як напевно, у кожної людини є випадки та моменти у житті, про які не тільки соромно згадувати, а хочеться повернути життя назад, щоб такого ніколи більше не допустити.

Таким випадком став мій ганебний вчинок 12 лютого, який допустив по відношенню до бригади медиків невідкладної допомоги.

Усвідомлюючи все накоєне і те, що і як я говорив, висловлюю свої щирі публічні вибачення перед усіма медичними працівниками, чию професійну і людську гідність зачепив.

Запевнюю, що завжди ставився і ставлюсь до працівників галузі охорони здоров’я з великою повагою та вдячністю. Шаную вашу працю!

Також прошу вибачення перед друзями, рідними та близькими за те, що поставив усіх вас під негативний емоційний удар.

Коментарі та відгуки у соціальних мережах дали мені можливість зробити переоцінку своїм діям, вчинкам, словам.

Сподіваюся, що мій негативний досвід і його наслідки когось вбережуть від подібного”, – йдеться у його дописі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.