Новини

Суперакція від «МБ»: передплати газету та виграй цінні подарунки

Два сучасні телевізори, холодильник і смартфон уже чекають на своїх майбутніх щасливих власників. Щоб отримати ці подарунки, варто лише передплатити газету “Молодий буковинець” і надіслати в редакцію копію передплатного абонемента!

Редакція газети “Молодий буковинець” оголосила грандіозний розіграш призів серед своїх передплатників. Щотижня 1, 8, 15 та 22 червня 2021 року серед учасників акції розігруватимуться цінні призи: два сучасні телевізори (по одному на тиждень), смартфон та холодильник. Результати – у газеті “Молодий буковинець” за 3, 10, 17 та 24 червня, відповідно, а також на інформаційному порталі molbuk.ua

Як взяти участь у конкурсі?

▇ Для участі в акції необхідно передплатити газету “Молодий буковинець” на друге півріччя 2021 року. В акції беруть участь такі передплатні індекси: 21744, 76277, 86300, 76285, 86629, 76284, 76319.

▇ Зробити ксерокопію або фотокопію передплатного абонемента й надіслати її до редакції будь-яким зручним для вас способом: ксерокопії листом або особисто (58000, м. Чернівці, вулиця Головна, 41, Редакція газети “Молодий буковинець” з поміткою “Акція”); фотокопію – на електронну адресу office@molbuk.ua або повідомленням у Messenger на Facebook-сторінку .

▇ На копіях обов’язково має бути зазначено ваш номер телефону, чітко читатися ваше прізвище, ім’я та поштова адреса, відтиск поштового штемпеля.

▇ Приймається лише одна копія від кожного учасника.

▇ Переможці акції визначатимуться серед усіх, хто надіслав копію власного передплатного абонемента методом випадкового перебору за допомогою онлайн-сервісу random.org

▇ Всі учасники з попередніх етапів автоматично стають учасниками наступних. Тобто, щораніше ви надішлете копію, то тим більше у вас шансів стати переможцем.

▇ Всі учасники, які брали участь у попередніх турах, беруть також участь у фіналі акції.

Фінал акції відбудеться у липні. Отож всі учасники зможуть виграти ще більше призів!

Коли будуть розігрувати призи?

1 та 22 червня – телевізор

8 червня – морозильна камера

15 червня – сучасний смартфон.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.