Новини

У Чернівцях зловмисник ударом ножа вбив 21-річного хлопця

Учора, 28 липня, у Чернівцях під час конфлікту 42-річний місцевий житель наніс удар ножем знайомому. Унаслідок отриманого тілесного ушкодження 21-річний хлопець помер. Правоохоронці оперативно затримали зловмисника та вже повідомили йому про підозру у скоєнні злочину.

Винуватцю загрожує до 15 років позбавлення волі, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці встановили, що ввечері 28 липня, на вулиці Каштановій у Чернівцях, між двома чоловіками виникла словесна суперечка. Під час конфлікту 42-річний чернівчанин наніс удар ножем в грудну клітку 21-річному місцевому жителю. Внаслідок отриманого поранення хлопець помер, а зловмисник зник з місця інциденту.

Поліцейські провели комплекс невідкладних розшукових заходів, за результатами яких оперативно встановили особу порушника та місце його перебування. Зловмисника затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу для фігуранта — тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.