Новини

«Набір посуду – жінці на день народження»: «МБ» розіграв призи серед передплатників на ІІ півріччя

У редакції ” ” другого липня розіграли призи серед передплатників газети на друге півріччя 2024 року. Розіграш відбувався у рандомний спосіб, тобто комп’ютер сам обирав переможців. Серед цінних подарунків – смартфон, мультиварка, мікрохвильовка. І суперприз – плазмовий телевізор марки Akai.

Про це йдеться у публікації molbuk.ua

По свій приз до редакції ” ” завітала жителька Кіцманя Орися АНДРІЄЦЬ. Жінка виграла плазмовий телевізор.

“Ви ж розумієте, які переповнюють емоції, коли ти виграєш телевізор. За понад 35 років передплати газети мені два роки поспіль так щастить. Торік передплачувала газету на пошті. Усі дані записала чоловікові – і йому дісталася мікрохвильовка”, – каже пані Орися.

Жінка читає газету від першої до останньої сторінки.

“Мені важливо передплачувати газету, щоб бути в курсі всіх важливих подій. Найважче читати про наших загиблих захисників, однак така нині реальність”, – розповідає Орися Андрієць.

Василь ГНАТЧУК також із Кіцманя, пенсіонер виграв в акції ” ” набір посуду.

“Ніколи не очікував, що виграю. Завжди думав, що це неможливо, а тут так поталанило. Сьогодні ще й день народження моєї дружини. Коли вранці побачив у газеті своє ім’я та прізвище, то сховав її собі в піджак. Дружина питала, куди я їду, то сказав, що в Лужани. Сюрприз їй вирішив зробити! У вашій газеті критикуєте владу, це добре! Люблю читати спортивну тематику”, – говорить Василь Гнатчук.

“Побачив своє ім’я в газеті й був шокований”

69-річний Олександр КОСТРУБ із Чернівців виграв смартфон марки Xiaomi Redmi A3.

“У ” ” багато років тому працював мій товариш Василь Кожелянко. Відтоді передплачую газету. Не можу повірити, що виграв телефон! За стільки років передплати це вперше. Мене переповнюють емоції. Зранку, перед тим, як їхати до вас, я ще раз зателефонував, щоб впевнитися в цьому. Потім, коли побачив у газеті своє ім’я та прізвище, уже точно переконався, що щасливчик саме я”, – розповідає Олександр Васильович.

Найбільше пенсіонер любить читати в газеті місцеві новини. Щотижня чоловік очікує на ” ” з нетерпінням.

“Останнім часом читаю авторські колонки Надії Будної, місцеві новини. Цікаво, коли ви висвітлюєте те, як переселенці з різних куточків України реалізовують себе по-новому на Буковині”, – ділиться пенсіонер.

Що робити зі смартфоном, Олександр Васильович ще не вирішив: або залишить собі, або подарує десятирічній онучці.

Ніна БОРДЮЖАН із Чернівців виграла в акції ” ” портативну настільну лампу JX-880. Пенсіонерка зазначає, що лампа зараз вкрай актуальна, оскільки тривають постійно знеструмлення.

“Я ніколи нічого не вигравала, це вперше. Скільки разів за життя брала участь у різних лотереях – усе марно. Коли отримала в четвер газету, то не очікувала побачити у списку переможців своє ім’я. Лампою буду користуватися постійно. Мені показали, як це робити, я дуже рада”, – розповідає Ніна Даріївна.

Газету жінка передплачує з 2000 року. Читає кожен матеріал, оскільки цікавиться всім, що відбувається в нашому краї.

Передплачують і тато, і донька

Михайло БРУКЛІЧ разом із дочкою Оленою передплачують ” ” понад 30 років.

“Це мій тато виграв мультиварку, він дуже цьому зрадів. Уже знаємо, як будемо використовувати її у побуті”, – ділиться Олена Гусак.
Першим передплачувати газету почав батько, а потім – і донька.

“Він передплачує газету вже років 30. Ми з чоловіком теж передплатили та читаємо ” “. Найперше розгортаємо сторінки, на яких пишуть про культуру, спорт, а також авторські колонки”, – каже пані Олена.

Увага!

*Щоб отримати приз, треба звернутися до редакції газети “Молодий буковинець” за адресою: Чернівці, вулиця Головна, 41 (відділ маркетингу).

*Із собою обов’язково треба мати: паспорт громадянина України, копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду, оригінал абонемента на передплату ” ” із поштовим штемпелем.

*Третім особам призи видавати не будуть.

Список переможців акції ” ” серед передплатників на ІІ півріччя 2024 року було опубліковано в минулому номері за 4 липня.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.