Новини

Будьте обережні і не смітіть грошима: гороскоп на 23 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на неділю, 23 травня, радить Близнятам будь-яким способом уникати з’ясування стосунків з близькими.

Про це повідомляє УНІАН.

Овен

Можливо, завтра доведеться чужі інтереси поставити вище своїх. Особливого оптимізму це навряд чи додасть, але потрібно дивитися в майбутнє. Доведеться проявити чимало турботи й уваги стосовно партнера.

Телець

Завтра настане ідеальний час, коли ви практично в будь-якій сфері можете бути на коні. У неділю окресліть найбільш важливі справи, переговори й зустрічі.

Близнята

Завтра будь-яким способом уникайте з’ясування відносин з близькими. Краще промовчати, ніж вступити в суперечку і зіпсувати собі й іншим людям настрій.

Рак

У неділю доведеться покрутитися, щоб отримати те, про що мрієте. Але витрачені час і сили повністю себе окуплять, коли побачите плоди своїх діянь.

Лев

Чим менше завтра ви будете проявляти ініціативу, тим краще. Є небезпека виявитися необ’єктивними в спілкуванні з людьми й у ділових переговорах.

Діва

Завтрашній день не буде гарним для активних дій, а також до початку нових справ, не будуйте грандіозних планів. Зате в особистих відносинах все повинно йти значно краще.

Терези

Неділя буде сприятливою для ділових зустрічей, переговорів, підписання паперів. При будь-якій можливості використовуйте час для відпочинку. Не завадить більш ретельний контроль над витратами.

Скорпіон

Завтра ви можете своєю поведінкою або словом образити близьких, причому навіть не усвідомивши цього. Непогані перспективи можуть виникнути в професійній діяльності, але не хапайтеся за кілька справ одночасно.

Стрілець

Не варто завтра обмежувати себе в бажаннях. Кохана людина повністю підтримає вас. У професійній галузі не має бути ніяких серйозних змін.

Козеріг

Не ображайте своїх близьких неувагою до їхніх проблем і прохань. З обережністю поставтеся завтра до нових ділових партнерів. Не слід вірити, якщо вам обіцяють золоті гори і привабливі перспективи.

Водолій

Завтра вам належить зробити чимало справ і ухвалити багато відповідальних рішень. Але не можна сказати, що все це ви будете робити через силу.

Домігшись успіху, беріться за наступне завдання. І таким чином, повільно, але вірно ви будете просуватися до наміченої мети.

Риби

Завтра у вас можуть з’явитися нові знайомі. Але постарайтеся виключити будь-яку користь з ваших взаємин з людьми. У неділю можете планувати ділові зустрічі, переговори, підписання паперів. Вдалими будуть походи по магазинах.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.