Новини

Ворожий обстріл Києва сьогодні: що відомо

Сьогодні, 30 червня, був здійснений ворожий обстріл Києва. Через падіння уламків ракети сталася пожежа на балконах на 7 та 8 поверхах у багатоповерховому будинку в Оболонському районі.

Через пожежу з будинку евакуювали 10 мешканців. Станом на 20.30 пожежу ліквідували.

“Наразі до медиків звернулися пʼятеро потерпілих. Всі – жінки, з гострою реакцією на стрес. Одну літню жінку госпіталізували, іншим надають допомогу на місці. Всі екстрені служби працюють у будинку та біля нього”, – повідомив мер Віталій Кличко.

Начальник КМВА Сергій Попко зазначив, що сьогоднішній ракетний удар по Києву відрізняється від численних останніх повітряних атак ворога по столиці України.

“Противник ударив не в темний час доби, не комбінованим чи масованим обстрілом. Не балістичною зброєю чи крилатими ракетами з бортів стратегічних бомбардувальників. Агресор випробовує нові тактики – він шукає влучний час, методи і засоби аби вразити Київ”, – зазначив Сергій Попко.

Посадовець нагадав мешканцям, що жодну повітряну тривогу ігнорувати не можна.

“Ракети збиваються, але на молекули не розпадаються і уламки несуть загрозу для життя людей. Тому, чуєте сирену – прямуєте до укриття”, – наголосив Сергій Попко.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.