Новини

6 “найкорисніших” видів алкоголю з усіх: поради дієтологів

Хоча алкоголь за своєю суттю не корисний, дієтологи стверджують, що існують більш корисні для здоров’я алкогольні напої. Вони низькокалорійні та з низьким вмістом цукру, пише eatthis.com.

Експерти нагадують, що масштабний метааналіз 2023 року, в якому було розглянуто понад 107 досліджень, що охоплюють дані за більш ніж 40 років, показав, що жодна кількість алкоголю не є повністю безпечною. Тому вони наполягають на поміркованості та ретельному відборі.

Отже, якщо ви все-таки вирішили вживати алкоголь, є більш здорові способи включити його до свого раціону. Наприклад, вживання води разом з алкоголем може допомогти компенсувати його зневоднювальний ефект. Крім того, суттєве значення має вибір напою.

6 найкорисніших видів алкоголю та коктейлів з усіх існуючих

Світле пиво. Не містить доданий цукор, у ньому всього 6 грамів вуглеводів. Крім того, світле пиво має один із найнижчих показників міцності. Стверджується, що одна або дві порції легкого пива можуть сприяти поліпшенню здоров’я, вживання кількох порцій одночасно – шкідливе.

Червоне вино. Містить антиоксиданти, які роблять його більш корисним для здоров’я. Крім того, червоне вино зазвичай не містить доданого цукру і містить трохи більш як 100 калорій. Здоровий вибір – один келих.

Хард-зельцер. Являє собою комбінацію газованої води, ароматизаторів і алкоголю. Простий список інгредієнтів, а також низький вміст міцності роблять цей напій одним із найкращих виборів.

Ranch Water. Зазвичай складається з текіли, соку лайма і газованої води.

Горілка з содовою. Цей простий напій готується тільки з горілки та газованої води. Не містить вуглеводів і цукру, і в ньому всього близько 75 калорій.

Текіла з льодом. Зберігає низький вміст калорій і вуглеводів та не містить доданого цукру. Крім того, вживання алкоголю в чистому вигляді може з часом призвести до того, що ви питимете напій повільніше, що вбереже вас від зловживання.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.