Новини

У Чернівцях завершується прийом заявок на запис дітей у перший клас: що потрібно знати батькам

У Чернівцях 31 травня завершиться прийом заяв батьків та документів про зарахування дітей до першого класу.

Як повідомляє molbuk.ua, згідно з наказом управління освіти Чернівецької міськради, прийом заяв від батьків в умовах карантинних обмежень здійснюється через портал “Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти” або через електронну пошту закладу освіти.

Також, згідно із наказом управління освіти, після зняття карантинних обмежень прийом документів буде здійснюватися особисто.

Як записати дитину в школу: інструкція

На сайті “Інформаційної системи управління освітою. Україна. ІСУО” за посиланням “Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти” ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до 1-го класу школи.

Для цього необхідно зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти (або декілька), створити заявку та підтвердити її документами у закладі, дотримуючись інструкцій.

Заклади загальної середньої освіти мають доступ до перегляду заяв та документів, їх опрацювання, підтвердження достовірності даних про дітей, формування списків для зарахування.

Які документи потрібно

Для підтвердження електронної заяви та зарахування дитини до 1-го класу одному з батьків потрібно обов’язково до 31 травня 2021 року звернутися до закладу освіти особисто (з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника) та подати всі необхідні документи (оригінали та копії):

– копію свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);

– медичну довідку за формою первинної облікової документації № 086-1/0 “Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду”, затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за №794/18089.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.