Новини

“Чергова брехня”: Яценюк назвав фейком інформацію росіян про його нерухомість у Криму

Арсеній Яценюк, фото – Facebook

Голова Київського безпекового форуму, експрем’єр України Арсеній Яценюк спростував розповсюджену інформацію, зокрема, російськими пропагандистами, про те, що він володіє в Криму нерухомістю, яка була начебто “націоналізована” окупантами.

Про це Яценюк повідомив у Facebook.

“І знову чергова російська брехня, поширена найбільшими пропагандистськими ресурсами Путіна. Про те, що в окупованому Криму “націоналізовано” начебто нерухомість Яценюка. Цю брехню передрукували видання і в Україні.

Оскільки це вже не перше вкидання Кремля на цю тему, повторю ще раз: інформація про мою нерухомість на території окупованого Криму – примітивний фейк!” – запевнив Арсеній Петрович.

Яценюк зазначив, що це легко перевірити за реєстрами власності. Він додав, що жодних активів у нього не було ані до, ані після окупації українського Криму.

“Можу лише додати, якби у мене справді було таке конфісковане майно, я вже давно звернувся би до суду проти Росії і стягував би кошти із заморожених російських активів”, – написав Яценюк.

Він додав: те, що Кремль намагається досі його дискредитувати, сприймає “як доказ, що за своє політичне життя я робив все заради захисту України від російської агресії”.

Як відомо, перед цим окупанти в Криму повідомили про нові крадіжки нерухомості українців, серед яких активи експрем’єра Арсенія Яценюка і переможниці “Євробачення” 2016 року співачки Джамали, а також активи “Київміськбуду”.

За словами росіян, до числа активів Яценюка, які націоналізували в Криму, потрапили навчальний корпус, гараж і велика земельна ділянка в Ялті.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.