Новини

У ставку потонув 13-річний хлопчик, який рятував молодшого брата: деталі трагедії

На Вінниччині у ставку потонув 13-річний підліток. Він кинувся рятувати молодшого брата, який пішов плавати, але раптово почав тонути.

Попередньо, загиблій дитині судомою звело ногу, повідомляє OBOZREVATEL.

Рятувальники кажуть, що це третій випадок за багато років, коли тут тонуть люди. Всього ж тільки за першу половину травня в Україні вже потонули 43 людини.

Трагедія сталася 14 травня в селі Пляцина Вінницької області, недалеко від міста Бар. Двоє братів 10-річний Костя і 13-річний Назар Коновалюки пішли гуляти з друзями. Батькам вони сказали, що будуть у парку, але вирушили на ставок.

“У той день було по-літньому тепло, градусів 22. Хоча вода в озері ще холодна, там ніхто поки не купається. Може, їм здалося біля берега, що вода вже нагрілася. Словом, молодший брат і їхній друг увійшли в воду. Але незабаром один із них почав тонути”, – розповідає OBOZREVATEL місцевий житель Михайло.

На допомогу Кості кинувся старший брат Назар. Кажуть, що хлопець умів плавати. Він підплив до брата, що потопав, і відштовхнув його ближче до берега. А коли Костя озирнувся, то Назара вже не було видно, тільки бульбашки на поверхні води.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.