Новини

Давала гроші за побачення та освідчення: американка дуже хотіла видати доньку заміж і “купила” їй нареченого

Наречена у США скасувала своє весілля після того, як дізналася, що мати заплатила нареченому за те, щоб він одружився з нею.

Про це повідомляє The Mirror.

Дівчина, яка не назвала свого імені, розповіла, що пропозицію одружитися вона отримала від свого хлопця за два місяці після знайомства. Наречений наполягав на тому, щоб весілля відбулося якомога швидше, посилаючись на те, що мовляв вони були закохані одне в одного.

“Все було так швидко, і я була по вуха закохана, тому, коли він зробив пропозицію з каблучкою з величезним діамантом, я просто пішла на це і сказала “так”. Мені не було чого втрачати”, – сказала вона.

Мати нареченої зраділа звістці про весілля. Пара почала готуватися до свята. Однак, дівчина запідозрила щось недобре, коли її батьки почали наполягати на тому, щоб взяти на себе витрати.  Наприклад, мати придбала доньці дорогу весільну сукню.

“Я завжди запитувала його, чому його батьки не платять, але мої батьки втручалися і говорили, що вони наполягають, і він стверджував, що його сім’я була бідною”, – поділилася екснаречена.

Утім, дівчині був підозрілим коштовний подарунок коханого і вона пішла до крамниці, де було придбано каблучку з діамантом. Продавець запевнив у його справжності, але приголомшив іншою правдою. Він повідомив, що каблучку купив не чоловік, а її мати.

“Вона купила його за місяць до того, як ми з нареченим почали зустрічатися”, – розповідає дівчина.

Після цього вона запитала батьків про цей інцидент. Виявилося, що її мати познайомилася з хлопцем через подругу і заплатила йому, щоб він пішов з донькою на перше побачення в дорогий ресторан.

“Вона платила за все наші побачення і, звичайно, наше весілля, бо зневірилася видати мене заміж, а він був готовий одружитися зі мною за гроші”, – зауважила колишня наречена.

Дізнавшись правду, вона скасувала весілля.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.