Новини

«Це була неймовірна дитина»: у Чернівцях помер хлопчик, який боровся з важкою хворобою

У Чернівцях пішов з життя маленький хлопчик Стасік, який до кінця своїх днів боровся із важкою хворобою.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова благодійного фонду “Я – майбутнє України” Марта Левченко, пише molbuk.ua

Вона зазначила, що цей хлопчик прожив у “Місті добра” найдовше серед усіх його мешканців – понад два роки.

“Після перенесених бід, після того, як його використовували у жебракуванні, після переохолоджень і хвороб він потребував дуже прискіпливого догляду. Заміна трахеостоми, зондування, санування, масажі і реабілітація – його неймовірна мама справлялася з усіма цими складними медичними завданнями на відмінно, а ще із шаленою любов’ю і винятковою педантичністю. Стасік відчував свою маму поруч, він усім тілом тягнувся до неї, вона була його світом. І я щаслива, що у стінах “Міста Добра” наш Стасік міг насолоджуватися своєю мамою і сестричкою сповна”, – написала Левченко.

“Ви б чули як Світлана читала йому в голос, яку музику включала! Такий шансон) я не забуду ніколи як Стасік любив його слухати) То була неймовірна дитина, і наш янгол. Він вчив нас любові, співчуттю і розумінню, як ніхто інший. Я думаю, це було його покликання на землі”, – додала волонтерка.

За словами Марти Левченко, хлопчика поховають на Годилівському кладовищі в суботу об 11.00. Прощальну панахиду правитиме отець Василь Гасинець.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.