Новини

«Чекаємо на зарплату з березня»: у Чернівцях працівники Тресту зеленого господарства б’ють на сполох через недофінансування

У Чернівцях працівники комунального підприємства “Трест зеленого господарства” від березня цього року не отримують зарплати. Люди такій ситуації вкрай обурені.

Про це molbuk.ua повідомила інженер садово-паркового господарства КП “Трест зеленого господарства” Алла Хомутовська.

“Ми виконували роботи у березні та квітні, працюємо більшу частину травня, здаємо акти виконаних робіт, але нас департамент ЖКГ не фінансує. Ми ще чекаємо зарплати за березень,” – сказала Алла Хомутовська.

Тресту зеленого господарства планують виділити фінансову допомогу, щоби покрити прямі витрати – виплатити зарплату за березень-квітень, але на травень кошти не виділені.

“Нам давали гроші частинами, по тисячі гривень. Багато працівників добираються на роботу із сіл і тільки на дорогу витрачають по сто гривень на день. Тому їм давали кілька разів аванс по тисячі гривень. А у нас середня зарплата 9 тисяч гривень. Повної суми зарплати нікому не виплатили. У людей вже вривається терпець. Ходили у департатмент ЖКГ і пообіцяли, що буде фінансова допомога. Її вже виділили, але гроші до нас ще не потрапили, бо ця процедура тривала”, – зазначила Алла Хомутовська.

Працівники обурюються такій ситуації і планують зі скаргами йти під міську раду.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.