Новини

Невинні фрази, якими жадібні чоловіки видають себе

Про жадібного чоловіка не мріє ніхто, але досить часто трапляється, що життя зводить саме з таким. Як вчасно розпізнати скнару, щоб потім не довелося шкодувати?

Зараз ми поділимося з вами декількома фразами, за якими ховається звичка чоловіка економити на всьому, інформує Ukr.Media.

“Подарунок за мною!”

Уявімо таку ситуацію: чоловік приходить до вас на день народження без подарунка і навіть без квітів. У своє виправдання він заявляє: “подарунок залишається за мною”.

У такій ситуації будьте впевнені, що ніякого подарунка дочекатися не вдасться. Перед вами скнара, який спокійнісінько сяде на вашу шию. Цілком ймовірно, що він з часом почне вчити вас, як потрібно забезпечувати родину.

Чоловіки такого типу не вважають за потрібне платити за ваше замовлення в ресторані (при цьому не настільки важливо, на якій стадії знаходяться ваші відносини). Швидше за все, вони взагалі не розуміють, навіщо йти в ресторан, якщо можна купити в магазині продукти, а вдома жінка сама все приготує.

Такі представники сильної половини людства навіть в гості до жінки приходять з порожніми руками.

Йдеться не про кольє, а про елементарне печиво до чаю. Чоловіки чекають, щоб його нагодували, як в ресторані, але самі не готові витратити навіть трохи коштів.

Розпізнати скнару можна і без походу в ресторан. Навіть в транспорті він ніколи не купить квиток своїй дамі. Наприклад, він може пояснити це тим, що саме сьогодні у нього немає з собою дрібних грошей.

“Витрати ділимо навпіл”

Жадібні чоловіки всіма способами намагаються скоротити свої особисті витрати, заявляючи про те, що всі спільні рахунки повинні ділитися навпіл. Випили каву — рахунок навпіл.

Поїхали на курорт — рахунок навпіл. Хочеться відзначити, що в деяких країнах це норма. Наприклад, в Америці жінки в кафе або в ресторанах самі за себе платять.

Вони навіть ображаються, якщо чоловік захоче оплатити рахунок сам. Вважається, що він такою дією показує свою перевагу. Однак у нас зовсім інший менталітет.

Якщо ви живете разом з жадібним чоловіком, він прагне зробити так, щоб ви вкладалися в бюджет більше.

При цьому не факт, що ваша історія не буде схожа на ту, яка присутня в анекдоті, коли хлопець з дівчиною винаймали квартиру навпіл, а потім з’ясувалося, що це його житло.

“Не в грошах щастя”

Вимовляючи цю фразу, чоловік прагне донести до своєї жінки думку про те, що вона повинна бути щасливою поруч з ним, навіть не маючи при цьому ніяких матеріальних благ. Якщо у неї інша думка, значить, вона меркантильна.

Не варто забувати, що щастя полягає в тому, щоб жити комфортно.

А комфорт, як відомо, забезпечується за допомогою грошей. Затишніше жити у великій, а не в однокімнатній квартирі. Комфортніше ходити в дорогому взутті, а не в тій парі, яка була куплена на розпродажі. Приємніше і корисніше їсти хорошу їжу, а не одні макарони.

Якщо чоловік намагається переконати вас в тому, що щастя не в грошах, можете бути впевнені у тому, що він просто економить на вас і заздалегідь готує вас до того, що в майбутньому він не стане докладати зусиль, щоб заробити більше.

Правда, переконання, що не в грошах щастя, мають не тільки жаднюги, а й ледарі.

Щастя дійсно не тільки в грошах, але і без них в наш час ніяк не можна.

“Навіщо це тобі?”

Хочете купити собі нове плаття, але відразу чуєте: “навіщо воно тобі?”. Це реакція типового жаднюги, який ніколи не стане витрачати зайву копійку на жінку.

Зрозуміло, зараз не йдеться про таку ситуацію, коли ви витрачаєте гроші даремно на всякі дрібнички. Ми говоримо про ті випадки, коли покупка дійсно потрібна.

Зверніть особливо гостру увагу на такі ситуації, коли вже на перших побаченнях чоловік реагує подібним чином на замовлені вами два соуси в кафе, попкорн в кінотеатрі, на слова про те, що вам потрібно оновити смартфон.

Врахуйте, що в майбутньому він буде жорстко контролювати ваші доходи і витрати.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.